2777
2789
عنوان

کات

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 47 پست
خواستگار دارم ک ی جوریه😂 اخه ی ماهه ی چیز بهتر

همون که گفتم دعوا راه بنداز 

درباره ی حرف های جنسیش هیچی نگو به رو نیار 

یه دعوا های دیگه درست کن تو دلش بگه این چه آدم مزخرفی هست خودش فرار کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوا  الکی  درست  کن   فحشش  بده   دیگه  خودش  جلو  جلو ...

اره عادتم هستم 🤣عالی میشه

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
همون که گفتم دعوا راه بنداز  درباره ی حرف های جنسیش هیچی نگو به رو نیار  یه دعوا های دیگ ...

اره بخدا میگ‌بیا بریم بیرون فک‌کرده من خرم😂💔

اگ‌گفت چرا معنایی نداره چی بگم😂

😂چمیدونم بگو امممممم.....من کنار تو احساس شادی ندارم و اصلا ادامه این رابطه رو درست نمیدونم ...ولم کن دیگه اه 

😂😂😂 اخرشو تو دلت بگو

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
اره بخدا میگ‌بیا بریم بیرون فک‌کرده من خرم😂💔

به رو نیار اصلا برای رابطه ی جنسی میخوای ولش کنی چون اینو بگی بدتر سیریش میشه راضیت کنه چون پسرا فکر می‌کنن خودشون زرنگن و با وابسته کردنت میخواد راضیت کنه 

بهش بگی میگه نه عزیززم من عاشقتم چنین قصدی ندارم و..خلاصه همون روشی که گفتم انجام بده بعضی وقتا آدم به نفعشه خودشو بزنه به خنگی

خوب دیگه  خودت  بلدی    فقط  فحش یادت  نره 😄

بخدا اولش انقد با شخصیت رفتار میکرد مث خودم فرهنگی بود گفتم‌ادم درستیه کلا مردا تعادل ندارن ی دفعه اون رو اش و‌نشون داد

به رو نیار اصلا برای رابطه ی جنسی میخوای ولش کنی چون اینو بگی بدتر سیریش میشه راضیت کنه چون پسرا فکر ...

اره عشقم خیلی قشمگ راهنمایی کردی منم تک‌کلمه ای جواب میدم هر دو ساعت ی بار سر چیزای بیخودی دعوا میکنم عصبی سه بره خبر مرگش

بهش بگو ماهی 3 تومن پول تو جیبی باید بهم بدی از این به بعد  خودش میذاره میره 😂😁

🤣🤣🤣این نقطه ضعفمه اخههههه ی بار ده تومن شارژ برام زد پس دادم میدونه متنفرم از پول گرفتن🤣💔

😂چمیدونم بگو امممممم.....من کنار تو احساس شادی ندارم و اصلا ادامه این رابطه رو درست نمیدونم ...ولم ...

🤣🤣🤣🤌🏻فقط اخرش🤣🤣🤣🤣🤣چقد خوبین بخدا

اره عشقم خیلی قشمگ راهنمایی کردی منم تک‌کلمه ای جواب میدم هر دو ساعت ی بار سر چیزای بیخودی دعوا میکن ...

آره اگه فکر کرد روانی و مودی هستی مهم نیست 

فقط یه جوری باش فرارررر کنه 

موفق باشی عزیزم 😎💕

بخدا اولش انقد با شخصیت رفتار میکرد مث خودم فرهنگی بود گفتم‌ادم درستیه کلا مردا تعادل ندارن ی دفعه ا ...

آره  بابا   

پسر میبینی  دو  سال  عاشق  یکی  هست  و  دیوانه  وار دختره رو   دوسش  داره   یهو  قیدشو  میزنه  و  خبری  ازش  نیست ..

این  که  دو  ماهه  آشنا  شدید