2777
2789
عنوان

کات

427 بازدید | 47 پست

سلام بچها صبح بخیر من ی ماهه با ی نفر وارد رابطه شدم اوایل خوب بود اللن سرد شده منم واقعا حوصله سرد بودن و‌ناز کشی ندارم تازه همش حرفای ج نسی میزنه ازش بدم اومده چطور کات کنم ؟ من تو‌رابطع اشتباه نمیمونم تصمیم گرفتم کات کنم چی بگم متن خوب

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر مردا تنوع طلب و بی وفان مراقب خودت باش جامعه مرد سالار ایران فقط زنها هستن که میبازن

دیقا انقد چندشم شد ازش بخدا 

بگو اوقات خوشی باهات داشتم اگه اجازه بدی این رابطه رو تموم کنم چون بنظرم ادامه ش معنایی برام نداره.موفق باشی

من میخوام برگردم، به بچگیام، به قبلاً، به گذشته، به هر جا، فقط میخوام برگردم......کاربری ۲ نفره
بگو خواستگار دارم  قصد ازدواج دارم  بهترین دلیل 😂 یا اینکه میتونی بگی ما به درد هم دیگه ...

خواستگار دارم ک ی جوریه😂 اخه ی ماهه ی چیز بهتر

بگو بنظرم ما بدرد هم نمی‌خوریم و تموم... وقتی براش متن و داستان میچینی فکر می‌کنه و خبره... یه کلا ...

همین کارو میکنم😂💔🤌🏻

بگو اوقات خوشی باهات داشتم اگه اجازه بدی این رابطه رو تموم کنم چون بنظرم ادامه ش معنایی برام نداره.م ...

اگ‌گفت چرا معنایی نداره چی بگم😂

من اگه خیلی یکی حرف جنسی بزنه و.. دعوا های ساختگی درست میکنم گیر میدم بهش دیر جواب میدم کلن رفتارمو ...

افرین عزیزم منم این کارو میکنم😍😂