سلام خانما راستش همه میگن من خیلی خوشکلم اینطورین ک وقتی وارده جمع میشم همه میگن چقد فلانی خوشکله.. موهام قهوه ای روشنه رنگه پوستمم خیلیی سفیده یه جاهایی قرمزه و خون داره صورتم پوستم درکل تعریف کردنیه.. و هیکلمم خوبه.. اجزای صورتمم خوشکله از خودم تعریف نمیکنم جدا من خیلی احساسه زشتی میکنم با اینکه همیشه همه ازم تعریف میکنن و از نظره بقیه من چهره جذابی دارم اما شبا گریه میکنم و تو خودم میرم ک چرا من اینقد زشتم؟ درصورتی ک یه جورایی خودم میدونم زشت نیستم 18 سالمه و خیلیم اعتماد بنفسم پایینه احساس میکنم زشت ترین ادمه روی زمینم درصورتی اینطوری نیست همیشه ماسک میزنم و از چهره واقعیم فرار میکنم😭واقعا اونقدارام زشت نیستم نمیدونم جدا چیکار کنم
کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
اگه از نظر خودت زشتی... پس زشتی اگه اومدی تا بقیه ازت تعریف کنند... بااای
واقعا وای نمیدونم چرا همه همچین فکری میکنن من واقعا برا تعریف کردن نمیام این حرفا رو بزنم اصلا کاره درصورتی نیس تعریف کردن اینطوری ب درده هیچکس نمیخوره
کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
من از قیافه ایو خوشم نمیاد😂😂کلن ازش بدم میاد.. پول نمیدونم من ن ولی پدر مادرم هردوتاشون خیلی دارن ...
😂😂در هر صورت قبول کن خوشگلی اینو یک شخصی داره بهت میگه که لقبش بیوتی کویینه😂
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜
رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔 🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸 ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...