2777
2789
عنوان

من زشتم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست
اگه از نظر خودت زشتی... پس زشتی اگه اومدی تا بقیه ازت تعریف کنند... بااای

واقعا وای نمیدونم چرا همه همچین فکری میکنن من واقعا برا تعریف کردن نمیام این حرفا رو بزنم اصلا کاره درصورتی نیس تعریف کردن اینطوری ب درده هیچکس نمیخوره 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفس پایین ببین یچیز قبول کن که همه ما آدمیم و همه قشنگن به این توجه کن که مردم هم که در مو ...

من از قیافه ایو خوشم نمیاد😂😂کلن ازش بدم میاد.. پول نمیدونم من ن ولی پدر مادرم هردوتاشون خیلی دارن اما بهم نمیدن😂😂😂

من از قیافه ایو خوشم نمیاد😂😂کلن ازش بدم میاد.. پول نمیدونم من ن ولی پدر مادرم هردوتاشون خیلی دارن ...

😂😂در هر صورت قبول کن خوشگلی اینو یک شخصی داره بهت میگه که لقبش بیوتی کویینه😂

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

[QUOTE=299537723]نمیدونم خانومای نی نی سایت چه اصراری دارن به اینکه بگن ما خیلی خوشگلیم همه نگاها دنبالمونه😂[/QUOT 

واقعا همچین قصدی نداشتم همچین تعریفی اصلا خوب نیست من واقعا احساسه زشتی میکنم الکی قضاوت نکنید لطفا جدا چقد هنوز ایران ادمای سمی داره 

😂😂در هر صورت قبول کن خوشگلی اینو یک شخصی داره بهت میگه که لقبش بیوتی کویینه😂

😂اینی ک میگی ینی چی؟ 

اگر واقعا احساس زشتی میکنی پس زشتی باهاش کنار بیا🤷

اره همچین احساسی دارم مجبورم ک کنار بیام

😂اینی ک میگی ینی چی؟ 

ملکه زیبایی 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜

خون داره؟ /:

منظورش سرخ سفیده

لپ گلی

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  

خدا تو رو شفا بده به حق همین اذان صبح🤭😐🤲

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

تو هم مثل منی😂❤ بیداری هنوز برا اذان 

اره الان داره اذان میده 

میخام برم نماز 😃😁

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...