سلام خانما راستش همه میگن من خیلی خوشکلم اینطورین ک وقتی وارده جمع میشم همه میگن چقد فلانی خوشکله.. موهام قهوه ای روشنه رنگه پوستمم خیلیی سفیده یه جاهایی قرمزه و خون داره صورتم پوستم درکل تعریف کردنیه.. و هیکلمم خوبه.. اجزای صورتمم خوشکله از خودم تعریف نمیکنم جدا من خیلی احساسه زشتی میکنم با اینکه همیشه همه ازم تعریف میکنن و از نظره بقیه من چهره جذابی دارم اما شبا گریه میکنم و تو خودم میرم ک چرا من اینقد زشتم؟ درصورتی ک یه جورایی خودم میدونم زشت نیستم 18 سالمه و خیلیم اعتماد بنفسم پایینه احساس میکنم زشت ترین ادمه روی زمینم درصورتی اینطوری نیست همیشه ماسک میزنم و از چهره واقعیم فرار میکنم😭واقعا اونقدارام زشت نیستم نمیدونم جدا چیکار کنم
کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻 ................................................................................... جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋
اعتماد به نفس پایین ببین یچیز قبول کن که همه ما آدمیم و همه قشنگن به این توجه کن که مردم هم که در مورد تو قراره نظر بدن در حد آیو که خوشگل نیستن و اونام مشکلاتی دارن ولی خب برای زیبایی معیار وجود نداره و (تو خوشگلی ولی پول نداری) 😑😂
دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشه حمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ با افتخار یک کیپاپر و کیدرامرم 💜🍜