2777
2789
عنوان

دلتنگ پدربزرگمم🥺💔

75 بازدید | 4 پست

تازه یه پستی توی تاپیک قبلی دیدم واقعا اذیت شدم😭

سه هفته است دیگه ندارمش 

من قربون اون دستاش برم که توی بیمارستان رنگشون تغییر کرده بودخدا لعنت به کسایی که این آخر اخرا اذیتش میکردن توی خونه تنها نوه اش بودم که خیلی دوستم داشت و قربون صدقم میرفت بهم می‌گفت سنگ قبرم یعنی سنگ مزارم همیشه توی قلبمی🙂من همیشه دوست داشتم ازدواج کردم اونم توی مراسمم باشه ولی نشد که بشه دلم عجیب گرفته اول فکر میکردم بمیره ناراحت نمیشم ولی آنقدر گریه کردم جیغ کشیدم دست خودم نبود چون برام عزیز بود چون با سنی که داشت دستمو میگرفت می‌رفتیم توی کوچه یادمه با پیرمردهای محل می‌نشست کنار سد آب نزدیک خونه هر وقت میرفتم سمتش می‌گفت بوعون بوعم اومد(یعنی همه کسم اومد)تعریف میکرد از من پیش رفقاش🙃💔وای خدا موقعی که خواستم بیام خونه خودمون شهر دیگه ایم رفتم جایی که می‌خوابید و می‌نشست رو تا تونستم بوس کردم عکسشو جانمازشو گرفتم تا تونستم گریه کردم و اشک ریختم همیشه وقتی درد داشت می‌گفت مهسا اگر من بمیرم برام گریه میکنی؟ناراخت میشی؟اونقدری دوستش داشتم که یک شب خونشون بودیم درد داشت ساعت سه نصف شب از خواب بیدار شدم هی میگفت مهسا بابا میبینی چقدر درد میکشم و نوحه میخوند برای خودش من آنقدر حالم بد شد رفتم توی حیاط که نبینه بلند بلند گریه میکردم فکرشو بکنید الان که نیست چه حالی دارم چون دارو روانپزشک بهم داده زیاد بهش فکر نمیکنم ولی وقتی فکر کنم ول کن نیستم

میشه براش صلوات یا فاتحه بفرستین؟😭

🫧🤍

اگر توخواب بتونی ببینیش آروم تر میشی ؟ 

براش صلوات فرستادم و دعا میکنم جاش خوب باشه

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر توخواب بتونی ببینیش آروم تر میشی ؟  براش صلوات فرستادم و دعا میکنم جاش خوب باشه

نه نه خواب هیجانی برام سمه ولی حاضرم ببینیمش 

امیدوارم الان سر سفره امام علی باشه😭

🫧🤍

نه نه خواب هیجانی برام سمه ولی حاضرم ببینیمش  امیدوارم الان سر سفره امام علی باشه😭

براش دعا میکنم ❤️

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792