2777
2789
عنوان

شب جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 86 پست
خوبه الان منم واسه این پستتون نی نی یار تگ کنم؟؟؟مگه این مسائل و این حرفا ممنوع نیس

ما حرف بدی زدیم؟ 😐 شب جمعخ مث شب یکشنبه یا شب دوشنبه س خب؟ هونموقع ک منم اینو زدم چیز خاصی توشنبود عقده ای جان 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
خودتون در مورد چشم زخم تاپیک داشتین خوبه منم بگم اعتقاد ندارم این چیزا ممنوعه ... از قدیم گفتن کسی ...

خودت میفهمی چی میگی؟ 

چشم زخم چه ربطی به فا‌ل و دعا داره؟؟؟؟ 

یه چیزیع ک کسی چشمش شور باشه ببینه چشت میزنه این الان ربطی ب قران یا دعا یا چیزی داشتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟ 

ببین من هر وقت تاپیک دعا و طلسم و فا‌ل زدم بیا علاوه بر نی نی یار فک و فامیلاشم تگ کن 

من نگفتمم چرا بدبختیاتو میای میگی گفتم ممنوعه اینچیزا 

و تویی که انقد عقده داری ک زندگی بقیه همونجوری شه برات زندگی واقعا با ارامشی و ارزو میکنم 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم دل شکستن کار جذابی باشه

من دل نشکستم 

خودتم یکم فک کنی میفهمی عقلانی نیست ادم خدارو ولکنه بچسبه ب ی سری افراد ک فقط پول مفت میگیرن و ی سری چرندیات بهت تحویل میدن خب؟؟؟؟ 

من هستم بازم احساس خلوتی و تنهایی دارین؟؟😂 عجیبه    

نه بابا این چه حرفیه خانوم محترم😂

چو ایران نباشد تن من مباد، به این بوم بر زنده یک تن مباد همه سر به سر تن کشتن دهیم ، به از آنکه کشور به دشمن دهیم.🇮🇷🤍🇮🇷

اونایی ک باردارن اینو خوندن دیشب 😂😂

ن دلم میخواد پنجره و وا کنم 

فریاد بزنم یارمو رسواکنم 

هر چه اومد بر سرم یارم کرد 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
سینگلا همیشه هسدین  ما شب جمعه ها سرمون شلوغه😂😐

بله بله 😒 الانم برو همونجا ک دیشب بودی هققق😂😂😂😂😂😂 خوشگذشت جیگر؟

تفاوت شب جمعه با شبهای دگه در چیست؟ ۲نمره

برای یه ایرانی همه شبا شب جمعه س البته اگه ما بدبختارو فاکتور بگیری :)😂

ن بابا  بیا عقابا زیادن هرچند دیر اومدم🤪🤪🤪

تو از بیکاری فک کنم بیهوش شده بودی😂😂😂😂

یه عقاب همیشه عقابه خوش آمدییی بلا 😂😍