2777
2789
عنوان

شب جمعه

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 86 پست
من هستم بازم احساس خلوتی و تنهایی دارین؟؟😂 عجیبه    

اگ مجردی ک بیا ولی اگ متاهلی بیچاره شوهرت ک الان ولش کردی😑😂😐

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از همه قبول باشه جای ماهم رازو نیاز کنید

انشالله ما که بنده بد خداییم الان تک و تنها در گوشه ای نشستیم به اون بندگان برگزیده بگو دعا کنن ک الان وسط عشق و حالن 😐😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
منی که جداشدم چی      

تو الان ی مرحله بین ما و بنده های برگزیده ای :/ 😐😂

کاش شوهرکنیم ماهم!

ما میخوایم کنیم ولی اینم حساب کن نه کسی هست ک بکنیم نه چیزی داریم ک به وسیله اون بکنیم 😐😂 

اگ مجردی ک بیا ولی اگ متاهلی بیچاره شوهرت ک الان ولش کردی😑😂😐

شوهر کجا بود😂 این وقته شبی داره با رلش اسم بچه هاشون رو انتخاب می کنن هنوز نیومده منو بگیره 😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

شوهر کجا بود😂 این وقته شبی داره با رلش اسم بچه هاشون رو انتخاب می کنن هنوز نیومده منو بگیره 😂😂

اخ اخ من ی ربع پیش جد و ابادشو یکی کردم ینی الان پسره بیشعور داره ب اون دختره نکبت میکنه جوجوی کی بودی ؟ اونم میگه معلوم تو عشقم 😑😑😑😑

الان این تاپیکی که زدین خیلی جالبه که اومدین توی تاپیک یه بدبخت که مشکل داره و دنبال راه حله قرانیه نی نی یار تگ میکنین ... الان مسائل مثبت هیجده خیلی پرفایده و جذابه ...بترسین از روزی که همین مشکلات سرتون بیاد

خودتون در مورد چشم زخم تاپیک داشتین خوبه منم بگم اعتقاد ندارم این چیزا ممنوعه ...

از قدیم گفتن کسی که بقیه رو به خاطر چیزی منع و شماتت کنه از دنیا نمیره تا همون بلا سرش بیاد

الان این تاپیکی که زدین خیلی جالبه که اومدین توی تاپیک یه بدبخت که مشکل داره و دنبال راه حله قرانیه ...

اونوقت از نظر شما دعا و طلسم و یه مشت خرافات راه حل قرانیه؟ بدبختی برای همه هست فقط این وسط بین کسی ک به خدا میسپاره و بین کسی ک دنبال این چیزاس خیلی فرقه خب؟ بعد تاپیکی ک من زدم چیز بدی توش نبود اونموقع هیچکس تو سایت نبود چیز خاصی ام نداره توش