2777
2789
عنوان

شب جمعه

2053 بازدید | 86 پست

من تازه فهمیدم انقد خلوته اینجا شب جمعه س 😐😂 

خدانگهدار :))))😂😂😂

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

تو هم رفتی

من پتو مو بغل کردم :/ 😐😂 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ،  در خود ببین بعد بخواه              خلاص🌱                                                                    بچه ها نخندینا ... ! 🕊                                    
هعییی ما همیشه تنهاییم

ی عقاب همیشه تنهاس :)☺😂

وای🤣😂😂😂😂

دلم برای مظلومیت خودم سوخت 😂😐 همچین تعجبی کردم اخه همسایه ها همه برقا خاموششش ساکتت لنتیااا انقد تابلو اخههه😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز