2777
2789
عنوان

حق بامنه یا نه؟

57 بازدید | 5 پست

دوستان من با طرف مقابلم بحث کردم ولی رابطمون جدیه ولی هنوز رسمی نشده ...خلاصه این چون هنوز کار و بارش اکی نشده و بیکاره هررررشب هرررشب میشینه پیش دوستاش تااا صب بعد هی میگفتم بابا دیگه تو فرق داری با بقیه دوستای مجردت به زودی اگه کارت اکی شد رسمی میکنیم نمیشه ایطور بی هدف خلاصه میگفت ای سفرو برم کمترش میکنم فردا شبمو برم دیگه کمترش میکنم امشب برم دیگه نمیرم هر شب خودش میگفت از ای وضعیت خستم و خودشم هرشب زووودتر میرفت کاش فقط شب تا عصر خوابه عصرم پا میشه میره بیرون تا صب 

دیگه از قول دادنای الکی خسته شدم منم ی چندوقتی نبودم تو شهر دیدم دو سه شبه میره زنگ میزنم پیام میدم اصن فقط میخواد ردم کنه برم با قربون صدقه گفتم خب باشه من میخوابم اما پیاممو بخون صب پا شدم دیدم جواب نداد باز زنگش زدم گفت هنوز نشستیم  با دوستام ببین دیگه عصبی شدم زدم به سیم اخر خیلییییی بهش حرف زدم و اینا گفتم تو هیچ خبری نیست ازت پیامم میدم ده ساعت جوابمو نمیدی اونم کلی عصبی شد وقتی بهش حرف زدم گفت تمام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من موقع تحقیق دوست و اشنا و خواهر و برادراش خیلی راصی بودن ازش...  چون رفیق باز بود و همه رو از خودش راضی نگه میداشت ولی بعد ده سال هنوز من و بچه هام اولویتش نیستیم 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
من خیلی بد باهاش حرف زدم عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان نداشته باش چون قبلا بهش تذکر داده بودی بار اول نبوده...  اتفاقا باید محکم برخورد کنی وگرنه یک عمر میشه مایه عذاب دیگه زورت بهش نمیرسه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید