2777
2789
عنوان

مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین تو شرایط عادی خیلی بده ولی وقتی نیاز مالی دارین و شرعن به همسرت کمک می‌کنه سالی یه بار والله ک ...

نمیدونم همسرم هم همینو میگه نمیتونم کنار بیام برام سخته همش حواسم پرت می کنم باز افکارش میاد سراغم

نگران نباش اختلاف سنی شون بالاست شوهرت هیچ وقت عاشق اون خانوم نمیشه

خودش اینو دایم میگه . میکه به من آنقدر خانمه از بدنی مشکل داره اصلا نمی تونم نگاهش کنم. ببینید می‌دونم اینکه میگم بده ولی همسرم اصلا دروغ نمیگه حتی اگر براش بد بشه به ضرر باشه اصلا پنهون کاری نداره گوشیش قفل نداره

خودش اینو دایم میگه . میکه به من آنقدر خانمه از بدنی مشکل داره اصلا نمی تونم نگاهش کنم. ببینید می‌دو ...

خب پس خیالت راحت با پولش حال کنی خوش باشین بعد ک شوهرت رفت اون ور یه چهل روز نرو سمت شوهرت تا کامل از نظر روحی روانت پاکشه

خب پس خیالت راحت با پولش حال کنی خوش باشین بعد ک شوهرت رفت اون ور یه چهل روز نرو سمت شوهرت تا کامل ا ...

ممنونم ازت من دیگه داشتم به خودکشی فکر می کردم چون رابطه ی من و همسرم زبانزد همه بود من فکر میکردم با همه فرق میکنیم 

افرین تو قوی یه چندسال صبر کنی نیاز جنسی اون خانومه فروکش میشه همه چی تموم میشه خیالت راحت

چند وقت پیش همسرم از سه تا پیام ش یه دونشو جواب میداد خودش پیام داده بود نمی‌خوام دیگه باتوباشم احساس حقارت میکنم از این حرفا نمیدونم  دوباره چجوری یه دفعه شروع شد