2777
2789
عنوان

ازدواج

128 بازدید | 10 پست

بچه ها سلام برا دختر خاله ام خواستگار اومده پسره ۲۲ سالشه بچه مذهبی تحقیق کردن آدم خوبیه هم دانشگاه داره میخونه حقوقش هم ۱۴ تومنه دختر خاله برای بحث حقوقش یکم میترسه نظرتون ازدواج با این کیس چجوریع شما چطوری میبینید:

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ۱۴ تومن با این وضعیت مملکت چس تومنه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

خب بستگی داره تو کدوم شهر زندگی میکنن خونه و محل زندگیشون حمایت خانواده و سبک زندگیشون

من موقع ازدواج شوهرم فقط دانشجو بود اما مشکلی نداشتم چون هم خانواده همسرم حمایت میکردن هم خانواده خودم