2777
2789
عنوان

کسی تاحالا دچار میسوفونیا شده؟

94 بازدید | 9 پست

سلام 

چند سالی هست دچار مشکل نادر میسوفونیا شدم اینطوریه که من بشدت به صداهای ریز حساسم و واکنش نشون میدم بیشتر از صدای غذا خوردن دیگران بدم میاد و مدام توی ذهنم تکرار میشه بعضیا فکر میکنن شاید عادی باشه من حتی دکتر رفتم فقط میگفتن حواستو پرت کن حتی روانشناسم رفتم نشد ولی اصلا نمیشه چون تو همون لحظه تنها چیزی ک ذهنم بهش واکنش نشون میده اون صداهاش و باعث حس خیلی بدی بگیرم تا حدی که گریه می کنم تا اروم شم و بیشتر دوست دارم بخاطر این صداها از جمع ادما دور باشم تا عذاب نکشم شماها راه درمانی براش دارین؟:)

به‌مآه‌می‌مانی‌در‌برکه‌نزدیک‌و‌از‌آسمان‌دور .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دارم متاسفانه خیلی خیلی بده من که چاره ای براش پیدا نکردم. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
بله من سالهاست درگیرشم به صدای سرفه واکنش نشون میدم.یکی دوتا مشکلی ندارم ولی ینفر مثلا مریض باشه ناب ...

منم دقیقا هستم وقتی کسی سرما میخوره یا سرفه میکنن یا ملچ ملوچ یا وقتی میخان غذای لای دندون در بیارن یجور صداهای عجیب و عذاب اور در میارن من دیوونه میشم:)

خسته شدم از بس که هندزفری گذاشتم چیزی نشنوم💔

هندرفری بزن تو گوشت ت  اینجور مواقع اهنگ یا پادکست گوش بده

خیلی جواب نمیده اینکار بیشتر سردرد میگیرم و کلافه میشم

چون من خیلی حساسم گوشم دو برابر ادمای معمولی تیز تره واس همین عذاب بیشتری میکشم 

من دختر خیلی ارومیم اما به محض شنیدن این صداها بشدت عصبی و نا آروم میشم اکثرا بغض میکنم یا داد میزنم و گریه می کنم

سرت دچار خشکی شده روغن بنفشه کنجد بریز داخل بینی بعدش برو سجده تا به سمت مغز بره

چند نفری میگفتن ولی هنوز امتحان نکردم من حتی عطاریم رفتم چون بخاطر این مشکل بشدت افسردگی گرفته بودم ولی همش یه سری چرت و پرت داروهای تلخ و بد مزه بهم دادن ک اگ نمیخریدمشون بهتر بود🤝🏿

چند نفری میگفتن ولی هنوز امتحان نکردم من حتی عطاریم رفتم چون بخاطر این مشکل بشدت افسردگی گرفته بودم ...

اینو امتحان کن حداقل 40 روز جواب می گیری 

برای خونه دار شدنمون و سلامتی بچه هام صلوات بفرستید هرکس فرستاد بگه منم بفرستم