2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 117 پست
میخام ویس بگیرم شب  وقتی میگه  ک نخام هی  ب بقیه توضیح  بدم     بلاخره ...

اره کلا گوشیت بزار رو ضبط همه چیزا ک شک داری ب خانوادش بگو حرفا خانوادش حرفا خودش ک قراره بگه همش ضبط شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ هم نبخشش کسی ک ی بار خیانت کنه بازم میکنه  الان اوضاعش خراب شده داره گربه میکنه ک دلت ب دست بیاره فوقش ی ماه سر براه باشه سر دوماه عادی شده براش دوباره برمیگرده ب روال سابقش

واقعا احسنت با این که باردار هستین چقدر اعتماد بنفستون خوبه... اکثر خانوما این مواقع دست و پاشون شل ...

ن بابا چرا شول بشم! اون انتخابشو کرده    منم بهش حق میدم! ولی ناراحتم ازینکه اگر بین منو اون  اونو میخاسته باید بهم میگفته! من روز اول بهش گفتم هز وقت همو نخاستیم بیایم بهم بگیمم   گفت باشه؟  بخدا اگر میومد میگفت نمیخامت میرفتم!  

ن اینکه اینجری  بد کنه!  حس بدی ب ادم دست میده حس  کامل نبودن! ولی من  واقعا براش زنیت کردم  واقعا از خانوادم و‌همه چیز زدم ک زن ایده عالی باشم براش! اون قدر ندونست! تا بجایی رسید  زد زیر همه چیز! حالام هیچی نشده! اگر اون ی تایمی منو نخاسته  من کلا نمیخامش! من هیچ وقت ادم دوم زندگی کسی نمیشممممم 

ببخشید من بچه کوچیک دارم گاها بد نوشته میشه 

نزار خوش بحال اون خراب بشه

اگه میرفتی دنبالش دختر رو میدیدی

به حرفم اگه گوش میکردی 

من گفتم یه ساعت تعقیب کن 

این دختر رو برمیداشت با هم میرفتن اون خراب سده

این شخص مطمعنم سن پایینه گولش زده دیده طرف پولداره نقشه چیده

نمیدونم ولی هرچی باشه جای من دیگه کنار این مرد نیسسس  من خیلی انتخابای بهتر داشتمو دارم!  ولی  پاییند بودم و‌متعهد و  زن پاکی بودم ! پیش خودمو خدای خودم شرمنده نیستم!    ولی اون خیانت کرده  چوبشم اینکه از داشتن منو بچش محروم بشه!  بچش با من بهترین زندگی  رو میکنه    یجوری  بزرگش میکنم   ببینه و حسرتشو بخوره

میخام حرف کنم شناسایی نشم!  از فردام نمیامی دیگه اینجا   خیلی هارو ناراحت کردم با حرفا ...

جانم چه شناسایی تو هم 

کسی نمیفهمه بزار گمت نکنیم 

منم ازت خوشم آمده و این که تبریزی هستم هم شهری هستیم

ببخشید من بچه کوچیک دارم گاها بد نوشته میشه  نزار خوش بحال اون خراب بشه اگه میرفتی دنبالش دخت ...

ببین شاید باوزت نشه! من ادرس خونه دختره ام  میدونم الان! 

یبار شوهرم گفت  دوستم کلیدو تو ناشین جا گذاشته تو تاپیک قبلیم گفتم؟ رفتیم تهران یچایی تو ی محله پیج تا پیج  برد رفت طبقه اول کلیدو داد  و‌ اومد من تو ماشین بودم!      امروز بهش گفتم فک میکنی نرفتم دم خونه امارتو بگیرم!    اونجا بود گریه کرد فهمیدم دختره اونجاس خونش 

ببین شاید باوزت نشه! من ادرس خونه دختره ام  میدونم الان!  یبار شوهرم گفت  دوستم کلید ...

میدونم اما خدا خیلی باهات بوده که زود فهمیدی 

من نمیدونم چرا درخواست دوستیت رو نمیبینم 

دوس داشتم بیشتر ارتباط داشتیم

عزیزم خدارو شکر که اینقدر محکم هستین البته پشتوانه مالی خوبی هم دارین،  اینجا خیلیا متاسفانه بخاطر ضعیف بودن یا نداشتن پشتوانه دارن تو زندگی با شوهر خیانت کار عذاب میکشن

حتما بیا در آینده هم از حال خودت خبر بده