2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 117 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

دیدم عزیزم انگارتاره نیازبه حذف نداره

میخام حرف کنم شناسایی نشم!  از فردام نمیامی دیگه اینجا  

خیلی هارو ناراحت کردم با حرفام! خیلی دخترای جوون میخاستن عاشق  بشن حرفامو خوندن    بیخیال عشق و ازدواج شدن من مدیون شدم 😢😢😢

مامنتظرمیمونیم تابقیش بگی اگه بری ونیای میگن حتمادروغ گفته

بقیه نداره ک!  خانوادش میان  تکلیفمونو‌روشن میکنن! من پای حرفم هستم   حتق اگر باهاش حرف زده باه  باهاش رفته باشه باهاش خابیده باشه ک مطمعنم  این  اتفاق افتاده     من جدا میشم! ولی نمیدونم با وجود بچه میشه الان جدا شد یا باید وایسم بدنیا بیاد بعد   

ت الان اطلاعات نداری خب  اینم تابلو هست تازه کاره وگرنه مثل شوهر من حاشا میکرد

شوهرم گرخیده    الان رسیدیم خونه!     تا اینجا هی میگفت چیزی نمخای؟ بچه خوبه؟ بچه چیزی نمیخاد؟   هی اینجوری میگفت یعنی  مراقبتم! هی سر هر دست انداز شل میکرد اروم میرفت!   هی یچیزی میگفتم  بهش برمیخورد تند میرفت!      اصلا یجوری اومدیم خدا مارو سالم رسوند بخدا

میدونم ک  رابطه داشته باهاش! این مدت جدیدا مشگل داشتیم  باهم! وقتای ک مسعود میومد  شم ...

من بهت گفتم سرم س اگه کم شده بدون خیانته

ولی اصلا تو توضیح نده 

بگو خیانت کرده منم حال و روان توضیح ندارم خودش توضیح بده 

توضیح داد تو هم میفهمی چی به چی بوده 

اون خیون برا …با اون بوده 

همه میگن به کسی نگو  به نظرم بگو  فردا تو ایراد داشته باشی شیپور میگیرن  خبر بده بگ ...

اره والله شوهرم بچه نمیخاست این ۱۳ سال میگفتم بچه میگفت  نه !  همه فکر میکردن من مشگل دارم!  بقران هرکی میددی بمن دکتر معرفی میکرد!  خجالت میکشیدم بهشم میگفتم میگفت  حرف مردم نهم نیس!      تا مامانش بهش گفت  گفت  باشه    بخدا ب ماه نکشید باردار شدم !   اونا خودشون هواب همو دارن!  هرچند مادرشوعرم مهربون ولی میدونم میگه طلاق نگیر و ببخشش ولی  من واقعا نمیتونم   اصلا بوی  نامردی   بدی میده شوهرم

اسی مارو در جریان بزار وقتی رفتی پیش خانوادش چی میگه

میخام ویس بگیرم شب  وقتی میگه  ک نخام هی  ب بقیه توضیح  بدم     بلاخره خانوادم میفهمن   بهتره از زبون خودش  بشنون

من خودم خسته شده بودم! اذیت میشدم واقعا ! پیش من واقعا ا م صفت و خوبی  بود! خدایی بگم رفتاری و‌ ...

جانم اینا خراب هستن میان رو سر زندگی دختر های خانه دار و خوشگل مثل ت و من اینا قوی نیستن قوی تو هستی اول با اردنگی اونو بنداز از زندگیش بیرون بعد به فکر خودت باش 

اون خراب بیاد برا زحمت های چندین ساله تو 

ت قوی هستی زود میدون رو خالی نکن 

از خونه بزنی بیرون میره پیش وکیل میدن پرونده سازی میکنن مهریه هم سلب میشه بخاطر ترک خانه