2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 117 پست
اول بذار برات توضیح بده فوری همه رو خبر نکن

هیچی نمیگه میگه منو ببخش هرکاری کنی حق داری  فقط منو ببخش!   میگم بگو چ گهی خوردی  بگو کیه؟ بگو کجا اشنا شدی  بگو چکار کردی ؟  فقط گریه میکنه   خودشو میزنه میگه گه خوردم 

هیچی نمیگه میگه منو ببخش هرکاری کنی حق داری  فقط منو ببخش!   میگم بگو چ گهی خوردی  بگ ...

پس تاحدودی اعتراف کرده

عشق ، بزرگترین متخصص زیباییه !!!                              هیچ آرایشی ، شخصیت زشت را نمی پوشاند !!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بذار برات توضیح بده فوری همه رو خبر نکن

فقط دوس دارم مادرشوهرم بگه ببخشش بچم پشیمونه  اون موقع خون ب مغزم نمیرسه!!!!!    کل مسیر سکوت کردیم منم خوابیدم ی  زره! هی تو خواب  و بیداری دستمو  بوس میکرد  رومو فوس میکرد!  چ فایده داره اخه       احمق خر  نمیفهمی من بخاطرت خانوادمو پل کردم اومدم  شمال باتو زندگی کردم! ی دختر سوسول بودم  اومدم خونه زندگیتو درست کردم! کمک کردم تو کارت پیسرفت کردی! کمک کردم خانوادم و باا کشیدم!   احمقه   نمیفهمه!  خوشی زده زیر دلش  مطمعنا

پس تاحدودی اعتراف کرده

میدونم ک  رابطه داشته باهاش! این مدت جدیدا مشگل داشتیم  باهم! وقتای ک مسعود میومد  شمال میرفت پیشش   میومد خونه دیگه ارضا نمیشد!    تو تاپیکامم هس!  گفتم شوهرم نمیشه مریض شده و.... نگو با اون بوده!     منم کلی حرص  میخوردم هی بخودم میرسیدم اعتماد ب نفسم صفر یود!  و حالا فهمیدم مگل از من نبود!!!!  میگفتم دوستاات بگو بیان  خونه میگفت ن موذبن نمیان روشون نمیشه

خیلی متاسفم کاش این طوری نمیشد

من خودم خسته شده بودم! اذیت میشدم واقعا ! پیش من واقعا ا م صفت و خوبی  بود! خدایی بگم رفتاری و‌اخلاقی  همسرم  ادم  درستی  بود و واقعا راضی بودم! ولی  از دوری و از  تنهایی خسته شده بودم!   مطمعنم اون زن خیلی  قوی بوده و خیلی گیر داده ک  شوهرمو از راه بدر کرده مطمعنم!  ولی  مهم اینکه گول خورده  دیگه   این زندگی برام معمایی نداره

جون عزیزت هرچی شدهرچی گفتین براماهم بگوهمش فکرم پیشته

عکس فرستادم دیدی بگو پاک کنم  چون من تازه فهمیدم عگسای ک میفرستم میزنم  جذف  لینک بعد یک روز  پاک نمیشن!  میمونن تو تاپیک