2777
2789
عنوان

بیاین بگم چیشد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7150 بازدید | 117 پست
جانم چه شناسایی تو هم  کسی نمیفهمه بزار گمت نکنیم  منم ازت خوشم آمده و این که تبریزی هست ...

اخه خیلی ها ناراحت شدن  منم ناراحت شذم ک اینجا اذیت کردمشون  نمیخام مدیو کسی باشم  من بخدا برام خیلی نهمه حق و‌ناحق  کردن    ، کار همسرم اشتباه   جوابشم میگیره  ولی   دلم برای خودم خیلی  سوخت     حق من نیود واقعااا   من خونشو از ی زمین  خالی  تبدیل کردم ب  ی قصر 

تاپیکم برو خونمو بیین!  من برای داداش بیکارش کار پیدا کردم!  خانوادشو سرو سامون دادم!    خانوادش رو سرم قسم میخورن! زنذگیمون خوب  بود ! اخلاق شوهرم خوبه! ولی این مورد واقعا چیزی ک من نمیتونم ازش بگذرم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم خدارو شکر که اینقدر محکم هستین البته پشتوانه مالی خوبی هم دارین،  اینجا خیلیا متاسفانه بخ ...

من بابام خقلی پشتمه! بهم گفت  نمیزارم مفت زنت بشی! باید پشتت محکم باشه  باید بذونهوقتی میاد از خانواده پولدار دختر میگیره  باید  پشت وانه ی محکمی بده تا بزارم دخترم بره! اون موقع خیلی ناراحت شدم از حرف پدر! ولی الان  ب حرفش رسیدم  کار درستو پدرم کرد!  این درست نیس ک هرچی داشتو نداشتمو میدادم بهشو من میزفتم و‌اون با لکاته  خوش میگذروند  خیلی اونجوری برام ذردناکتر فود! حدعقل الن فچم ایندش روشنه 

خب شما گفتید هم دانشگاهی بودید اینجوری ک میگید ۱۷ سالگی عروسی کردین ۱۷ سالگی دانشگاه نمیرن که

۱۳ سال هنوز نشده ۱۲ سال و‌خورده ای  

ولی ترم یک  هم کلاسی بودیم   همون ترمم دوست شدیم و  ۲ماه بعدش عقد کرذیم  تو تاپیکم هس !  

اخه خیلی ها ناراحت شدن  منم ناراحت شذم ک اینجا اذیت کردمشون  نمیخام مدیو کسی باشم  من ...

جانم هیچ کدوم از اینا برا مردا مهم نیس من بعد این مدت دوران کوزت بودن فهمیدم اونا یکی رو میخوان هر روز ارایشگاه باشه خودشو بریزه بیرون اینکه جانم خونه زندگیت چه شکله منم میدونم ماها کدبانو هستیم اما اونا دنبال کسی می‌رن که اولویت خودت باشه 

منم جدیدا سعی میکنم تغییر کنم همیشه اولویتم بود الان خودم فقط 

جانم هیچ کدوم از اینا برا مردا مهم نیس من بعد این مدت دوران کوزت بودن فهمیدم اونا یکی رو میخوان هر ر ...

من تازه ۳۰ شدم یعنی خرداد تولدم بود! وقتی دیدم شوهرم بهم میل نداره  نوشتم تو تاپیکم گفتم  میخام  عوض بشم یکم امروزی بشم  شاید سر همونه! وقتی میاد خونه  اصلا میل نداره و‌نمیخاد هیچی! خیلی تلاش میکنم ولی حواب نمیده!  

نگو مطمعنا این برای دختره خونه میگرفته و باهم فودن! چون میچقنم بقل هم دقیقا روزای ک  مسعود میومد   شمال این دیگه ارضا نمیشد!   

جانم هیچ کدوم از اینا برا مردا مهم نیس من بعد این مدت دوران کوزت بودن فهمیدم اونا یکی رو میخوان هر ر ...

بعد من بدیخت میشیتم گریه میکردم ک خدایا این با من ارضا نمیشه! خودم عذاب وجدان میگرفتم ک حتی هفته ای  یبار بگم بیا سمتم! چون نمیشد! میومد خسته بود  انگار سیر شده باشه از  رابطه بعد بیاد خونه!       الان ک بهش فکر میکنم سرم میخاد منفجر بشه   

اومده نشسته تراس  زا زده  ب اسمون   منم  زنگ زدم مادرشوهرم گفتم بیاین اینجا کارتون دارم   

استارتر اگ با دوس دخترش رابطه داشته دلیلی نداشته شبم با شما رابطه داشته باشه و ارضا نشه شاید مشکل ج ...

نمیدونم والله سرم سوت میکشه! قبلا اینجوری نبود  اخه! تازگی ها ک مسعود زیاد میاد شمال اینجوری شده!  تو تاپیکام هس 

استارتر اگ با دوس دخترش رابطه داشته دلیلی نداشته شبم با شما رابطه داشته باشه و ارضا نشه شاید مشکل ج ...

جانم طرف ۳۶ سالش هست دیگه جون نداره بره برا اون خراب کلی عشق بازی کنه بیاد با اینم اره 

میفهممت کامل الان که زوده بعدا یاد دروغ هاش میوفتی الان داغت تازه هس

دقیقا مثل شوهر من اصلا ارضا نمیشد میگفت خسته ام 

جانم طرف ۳۶ سالش هست دیگه جون نداره بره برا اون خراب کلی عشق بازی کنه بیاد با اینم اره  میفهمم ...

منظورتون از ارضا نمیشد چیه؟؟؟یعنی درخواست رابطه نمیکرد یا با دخول ارضا نمیشد؟

الان که خانوادش امدن بگو 

من میخوام جدا بشم خیانت کرده 

توضیحش رو خودت بشنو

بگو چندین ساله منو گول زده الان نمیخوامش

اینم بگم اینکه الان چند ساله ارتباط دارن به این زودیا ارتباطشون رو قطع نمیکنن شوهر تو دس از سرش برداره اون خراب ول نمیکنه