2777
2789
۱۵ساله هستم و دارم وارد دبیرستان میشم  بنظرتون دیر نیست؟؟ فشرده بردارم خوبه یانه؟؟؟

اره

به نظرم خصوصی بگیر یه مدت جلو بیفتی 

بعدش کلاس گروهی که اسپیکینگ خوبی داشته باشی 

She is working on a bio…

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کمکم میکنه برای دبیرستان؟؟

عالیه 

کلاسای گروهی خیلی برات خوبه 

فقط سعی کن تو کلاس خیلی فعال باشی هی سوال بپرسی هی فعالیت کنی 

و مداومت خیلی مهمه 

زبانو نباید ول کنی

اگه ول کنی سطحت میشه زیر صفر

عالیه  کلاسای گروهی خیلی برات خوبه  فقط سعی کن تو کلاس خیلی فعال باشی هی سوال بپرسی هی ف ...

من علاقه ای به زبان اصلا ندارم

یکی برای اینکه توی دبیرستان و دانشگاه کمکم کنه یکی هم بخاطر اینکه بین المللیه میخام برم 

علاقه پیدا میکنم بهش؟

من علاقه ای به زبان اصلا ندارم یکی برای اینکه توی دبیرستان و دانشگاه کمکم کنه یکی هم بخاطر اینکه بی ...

زبان چیزیه که حتما باید علاقه داشتع باشی

اگه این علاقه رو در خودت حس نمیکنی اصلا شروع نکن 

چون هم پولت رو هم انرژیت رو الکی حروم میکنی 

برو کلاسای دیگه مثه موسیقی ، هنر، ورزش یا چیزای دیگه 

زبان نیاز به علاقه ی درونی و ممارست و مداومت داره

۱۵ساله هستم و دارم وارد دبیرستان میشم  بنظرتون دیر نیست؟؟ فشرده بردارم خوبه یانه؟؟؟

عزيزم يكي از راههاي يادگيري زبان در معرض قرار دادن خودت با اون زبانه ، حتما فيلم و سريال با زبان اصلي ببين در طول روز اول يه دور با زيرنويس فارسي بيين كه دستت بياد بعد با زير نويس انگليسي و بعد بدون زيرنويس ، بعلاوه موسيقي انگلبسي زياد گوش كن بيرون ميري بذار تو گوشت قبلش هم متنش رو گوگل كن روش كار كن كه وقتي گوش ميدي بفهمي اصطلاحات و لغاتش چيه ، الانم كه تابستونه اگه كلاس عمومي ميگيري فشرده بگير كه هر روز يا نهايت يك روز در ميون وادار به حرف زدن بشي ، خصوصي هم براي شروع بگيري خوبه 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اخه توی زندگی عادی هم نیازم میشه

میدونی اگه علاقمند نباشی چی میشه؟ .یه ترم میری بعد ول میکنی . 

من این راهو صدباره رفتم الان سطح advanced ام ولی از بچگی عاشقانه زبانو دوست داشتم و پیگیری کردم

خیلی تو کلاسا میبینم بچه هایی رو که علاقه نداشتن و ولش،کردن و فقط پول حروم کردن و هیچ نتیجه ای نداشته براشون 

پس اگه میخای کلاسارو بری باید شور و اشتیاق و اهداف بزرگی داشته باشی 

اخه توی زندگی عادی هم نیازم میشه

ببين زبان دوم بلد بودن يه بايذ هست تو زندگي امروز و فعلا زباني كه رو بورسه انگليسيه ، دارو هم تلخه و ادم دوست تداره ولي اجباره براي اينكه وضعت بهتر شه 

من علاقه ای به زبان اصلا ندارم یکی برای اینکه توی دبیرستان و دانشگاه کمکم کنه یکی هم بخاطر اینکه بی ...

علاقه نداري يا چون نميدوني علاقه نداري ؟ گاهي بلد بودن يه چيز علاقه مياره ، بايد ممارست كرد ، اگه تصميمت رو گرفتي بابد با هر حالي بودي كلاس رو ادامه بدي ديگه تا ٢ سال حداقل ، كوتاه مدت هم هيشكي به هيچ جا نرسيده خداقل ٢ سال براي يه زبان جديد بايد سعي و تلاش دائم بكني و وقت بذاري  و صبر زياد ميخواد، به قول اون دوستمون اگه فكر ميكني نميتوني و تنبليت مياد و حوصله نذاري و كلافه ميشي اگه نفهمي مثلا فلان فيلم چي ميگن پس تكليفت مشخصه و اصلا چرا خودت رو زجر بدي ؟ هر كه طاووس خواهد بايد جور هندوستان رو هم بكشه و سختي هاي راهو تحمل كنه و باز تاكيد ميكنم ممارست بايد باشه

علاقه نداري يا چون نميدوني علاقه نداري ؟ گاهي بلد بودن يه چيز علاقه مياره ، بايد ممارست كرد ، اگه تص ...

میدونین من اینطوریم که چیزیو اگه دوست نداشته نباشم وقتی واردش میشم بهش عادت میکنمو کم کم بهش؟علاقه پیدا میکنم برای همین میگم شاید از زبان هم خوشم بیاد.

مثلا از یه لحاظ دوست دارم که یه جایی متن انگلیسی میبینم بتونم. بخونم یا اگر سفر خارجه رفتم بلد باشم ...

ولی اینکه شما میگی فیلم یا موسیقی به فیلم و موسیقی های خارجی کلا علاقه ندارم ببینم چه برسه بخام بشینم گوش بدم به صحبت هاشون