2777
2789
میدونین من اینطوریم که چیزیو اگه دوست نداشته نباشم وقتی واردش میشم بهش عادت میکنمو کم کم بهش؟علاقه پ ...

ببين زبان صبر زياد ميخواد ، واقعا صبر و تمرين ميخواد ، ولي چون يك بايد هست در دنياي امروز اگه اهداف بلند داشته باشي در اينده دير يا زود بخواي نخواي بايد ياد بگيري ، ولي تمرين ميخواد به معني واقعي كلمه ! همين فيلم كه گفتم مردم ميشينن ميبننن لذت ميبرن ولي كسي كه زبان بخواد ياد بگيره بايد بشينه فيلم رو تيكه تيكه با اون روش كه گفتم چند بار ببينه تازه بعد يه سري هم سعي كنه حرف هاي شهصيت ها رو تكرار هم بكنه ! اين فقط يه نمونه تمرينه ! نبايد جا زد ديگه ، بايد ادامه بدي جتما پشت سر هم 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
ولی اینکه شما میگی فیلم یا موسیقی به فیلم و موسیقی های خارجی کلا علاقه ندارم ببینم چه برسه بخام بشین ...

فيلم و موسيقي يه منبع معتبر براي يادگيري زبان در متن واقعي هستش ، يعني عملا چند تا ادم انگليسي زبان رو ميبيني كه در موقعيت هاي مختلف چه كلمات و اصطلاحاتي به كار ميبرن ، منبع اجباري نيست ولي خيلي كمك كننده هستش ، يه زبان چهار تا مهارت ميخواد ؛ خواندن يا همون ريدينگ و درك مطلب دوم؛ مهارت نوشتاري ؛ سوم مهارت صحبت كردن و چهارم مهارت شنيداري يعني بايذ گوشت قوي بشه كه هر چي گفتن بتوني درك كني

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB