ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
۱۵ساله هستم و دارم وارد دبیرستان میشم بنظرتون دیر نیست؟؟ فشرده بردارم خوبه یانه؟؟؟
عزيزم يكي از راههاي يادگيري زبان در معرض قرار دادن خودت با اون زبانه ، حتما فيلم و سريال با زبان اصلي ببين در طول روز اول يه دور با زيرنويس فارسي بيين كه دستت بياد بعد با زير نويس انگليسي و بعد بدون زيرنويس ، بعلاوه موسيقي انگلبسي زياد گوش كن بيرون ميري بذار تو گوشت قبلش هم متنش رو گوگل كن روش كار كن كه وقتي گوش ميدي بفهمي اصطلاحات و لغاتش چيه ، الانم كه تابستونه اگه كلاس عمومي ميگيري فشرده بگير كه هر روز يا نهايت يك روز در ميون وادار به حرف زدن بشي ، خصوصي هم براي شروع بگيري خوبه
من علاقه ای به زبان اصلا ندارم یکی برای اینکه توی دبیرستان و دانشگاه کمکم کنه یکی هم بخاطر اینکه بی ...
علاقه نداري يا چون نميدوني علاقه نداري ؟ گاهي بلد بودن يه چيز علاقه مياره ، بايد ممارست كرد ، اگه تصميمت رو گرفتي بابد با هر حالي بودي كلاس رو ادامه بدي ديگه تا ٢ سال حداقل ، كوتاه مدت هم هيشكي به هيچ جا نرسيده خداقل ٢ سال براي يه زبان جديد بايد سعي و تلاش دائم بكني و وقت بذاري و صبر زياد ميخواد، به قول اون دوستمون اگه فكر ميكني نميتوني و تنبليت مياد و حوصله نذاري و كلافه ميشي اگه نفهمي مثلا فلان فيلم چي ميگن پس تكليفت مشخصه و اصلا چرا خودت رو زجر بدي ؟ هر كه طاووس خواهد بايد جور هندوستان رو هم بكشه و سختي هاي راهو تحمل كنه و باز تاكيد ميكنم ممارست بايد باشه
علاقه نداري يا چون نميدوني علاقه نداري ؟ گاهي بلد بودن يه چيز علاقه مياره ، بايد ممارست كرد ، اگه تص ...
میدونین من اینطوریم که چیزیو اگه دوست نداشته نباشم وقتی واردش میشم بهش عادت میکنمو کم کم بهش؟علاقه پیدا میکنم برای همین میگم شاید از زبان هم خوشم بیاد.