shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 عنوان لکه بینی لانه گزینی 588 بازدید | 40 پست تورو خداکمک کنید اونایی ک لکه بینی لانه گرینی داشتیدچجوری بود چند روز بود درد داشتین گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕 1402/04/14 | 12:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنیافانی1234 عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 3725 دوروز بود درحد چندتا لکه خیلی کم مداوم نبود واینکه تخمدان چپمم خیلی درد میکرد داشتم خونه تمیز میکردم مبلو جابه جا کردم یه تیر بدی کشید تخمدان چپم بعدم لکه بینی خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 دوروز بود درحد چندتا لکه خیلی کم مداوم نبود واینکه تخمدان چپمم خیلی درد میکرد داشتم خونه تمیز میکردم ... من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هسخداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم میمیرم از ترس گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هس خداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم ... لک باید باشه نه خونریزی و شدت داشته باشه اون میشه همون پریودی خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 لک باید باشه نه خونریزی و شدت داشته باشه اون میشه همون پریودی لکه اس ولی الان ک پاضدم یکم کار کردم دیدم باز لکه اومده گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 بعد پریود لانه گزینی اتفاق میفته یا قبلش؟؟ هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
همسایه_کلثوم_اینا عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 19522 من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هس خداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم ... روز دوم بعد لقاح یا موعد یا چی؟ قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 بعد پریود لانه گزینی اتفاق میفته یا قبلش؟؟ برا من دیروز و امروزامروز موعده پریودم بود گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
setayeshم۸۴ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 3731 من روز موعدم لکه قهوه ای مانند داشتم نمید نم برای لانه گزینی بود یا ن
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 روز دوم بعد لقاح یا موعد یا چی؟ امروز روز موعدم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
فاطیما۹۵۹۸ عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8662 لکه اس ولی الان ک پاضدم یکم کار کردم دیدم باز لکه اومده چندسیکلتی؟حالا واسه هرکس فرق داره ولی خب اصولا دکترها میگن یکی دوروز طول میکشه و در حد لکه،که نیاز ب نوار نباشه خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 من روز موعدم لکه قهوه ای مانند داشتم نمید نم برای لانه گزینی بود یا ن اره احتمالا منم همینجوریم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 برا من دیروز و امروز امروز موعده پریودم بود شاید پریود باشیا اخه شنیدم میگن دوروز قبل پریود اتفاق میفته هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
shahryariran7 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 2590 چندسیکلتی؟حالا واسه هرکس فرق داره ولی خب اصولا دکترها میگن یکی دوروز طول میکشه و در حد لکه،که نیاز ... اره عزیزم همینه من ی بار بچم از دست داپم بخاطر همین میترسم گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕
_banoelish عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3964 من روز موعدم لکه قهوه ای مانند داشتم نمید نم برای لانه گزینی بود یا ن الان بارداری ینی هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️