2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

588 بازدید | 40 پست

تورو خداکمک کنید اونایی ک لکه بینی لانه گرینی داشتیدچجوری بود چند روز بود درد داشتین 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

دوروز بود درحد چندتا لکه خیلی کم مداوم نبود واینکه تخمدان چپمم خیلی درد میکرد داشتم خونه تمیز میکردم مبلو جابه جا کردم یه تیر بدی کشید تخمدان چپم بعدم لکه بینی

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

دوروز بود درحد چندتا لکه خیلی کم مداوم نبود واینکه تخمدان چپمم خیلی درد میکرد داشتم خونه تمیز میکردم ...

من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هس

خداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم میمیرم  از ترس

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌺 کابری هفتم 😐بهم نگید تازه وارد😕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هس خداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم ...

لک باید باشه نه خونریزی و شدت داشته باشه اون میشه همون پریودی

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
لک باید باشه نه خونریزی و شدت داشته باشه اون میشه همون پریودی

لکه اس ولی الان ک پاضدم یکم کار کردم دیدم باز لکه اومده

من الان روز دومه الان دیدم یکم بیشتر شده کله قهوه ای هس خداخیرت بده چیزی میدونی بهم بگو دارم ...

روز دوم بعد لقاح یا موعد یا چی؟

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بعد پریود لانه گزینی اتفاق میفته یا قبلش؟؟

برا من دیروز و امروز

امروز موعده پریودم بود

لکه اس ولی الان ک پاضدم یکم کار کردم دیدم باز لکه اومده

چندسیکلتی؟حالا واسه هرکس فرق داره ولی خب اصولا دکترها میگن یکی دوروز طول می‌کشه و در حد لکه،که نیاز ب نوار نباشه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
من روز موعدم لکه قهوه ای مانند داشتم نمید نم برای لانه گزینی بود یا ن

اره احتمالا 

منم همینجوریم

چندسیکلتی؟حالا واسه هرکس فرق داره ولی خب اصولا دکترها میگن یکی دوروز طول می‌کشه و در حد لکه،که نیاز ...

اره عزیزم همینه 

من ی بار بچم از دست داپم بخاطر همین میترسم