2777
2789
عنوان

لکه بینی لانه گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 40 پست
خب بعدش چی میشه؟منم مثل اسی امروز۲۸سیکلمه صبح ی لک دیدم بااینکه ورزشم کردم دیگه هیچی ندیدم،البته بال ...

بعد یه خونریزی سبک اگه پریود نباشه  از موعدت که بگذره هورمون hcg ترشح میشه توسط سلولای جفتی بعبارتی بتا مثبته و بارداری 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

بعد یه خونریزی سبک اگه پریود نباشه  از موعدت که بگذره هورمون hcg ترشح میشه توسط سلولای جفتی بعب ...

اهان،من ماه پیش۱۸ ام پریود شدم.۲۸روزه این ماهم امروز۲۸ روزمه که لک دیدم.۱۸ رو موعد درنظر بگیرم یا همین ک امروز۲۸ام سیکلمه؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان،من ماه پیش۱۸ ام پریود شدم.۲۸روزه این ماهم امروز۲۸ روزمه که لک دیدم.۱۸ رو موعد درنظر بگیرم یا هم ...

خب سیکلت چند روزه اس ۲۸ روزه باشه چون ماه ۳۱ روزه اس تابستون ۱۵ ام باید پریود شی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خب سیکلت چند روزه اس ۲۸ روزه باشه چون ماه ۳۱ روزه اس تابستون ۱۵ ام باید پریود شی

امروز شد۲۸روز.قبلا تا۳۲و۳۴میشد،ولی از وقتی ورزش میکنم هر۲۸روز

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
امروز شد۲۸روز.قبلا تا۳۲و۳۴میشد،ولی از وقتی ورزش میکنم هر۲۸روز

احتمالاً برا بارداری باشه استراحت کن

احتمالاً برا بارداری باشه استراحت کن

میشه برام دعا کنی،چهارسال شد منتظرم😢😔هیچوقت فکرشو نمی‌کردم اینقد طول بکشه

میشه برام دعا کنی،چهارسال شد منتظرم😢😔هیچوقت فکرشو نمی‌کردم اینقد طول بکشه

انشالله که این ماه دامنت سبز شه چرا آی وی اف نمیکنی ؟ شوهرت واریکوسل نداره؟

انشالله که این ماه دامنت سبز شه چرا آی وی اف نمیکنی ؟ شوهرت واریکوسل نداره؟

مرسی گلم,دارم میرم،فعلا منتظرم ببینم پریود میشم برم مرکز،نه نداره

سلام 

شما اون شیاف چهل گیاه رو که استفاده کردین واسه چه کیستی بود من پلی کیستیکم 

این تاپیکی که زدین واقعا حامله شدین بعدش 

من الان سر موعدمم هست یه هفتس درد پریودی دارم وپریود نشدم الان یه چیز فهوه ای با یه رگه سفید دیدم نمیدونم کیسته دفع کردم 

پریودیه 

یا لانه گزینی