2777
2789
عنوان

حسابداری ‌

60 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها 

من این ماه باید انتخاب رشته کنم . میخوام برم حسابداری چون همه میگن بازکار‌ داره و درآمدش هم خوبه به نظرم بین این رشته نسبت به بقیه بهتره 

اگه تجربه ای ، نظری حرفی دارین لطفا بگین 

یه زمانی خیلی بازار خوبی داشت ولی الان دیگه به نظرم اشباع شده 

اگر واقعا دوست داری این رشته رو برو وگرنه فرسوده ات می‌کنه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه زمانی خیلی بازار خوبی داشت ولی الان دیگه به نظرم اشباع شده  اگر واقعا دوست داری این رشته رو ...

فقط واسه همین که میگن بازارکار داره میخوام برم ولی خیلی بهش علاقه ندارم

علاقه که خیلی بهش علاقه ندارم ولی خب اون رشته های دیگه هم اصن به درد نمیخوره 

بازارکارش خیلی خوبه

ولی رشته ایه ک علاقه نداشته باشی نمیتونی ادامه بدی یا خوب موفق بشی

من خیلی از دوستام انصراف دادن

منم علاقه نداشتم ولی وقتی واردش شدم عاشقش شدم

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
فقط واسه همین که میگن بازارکار داره میخوام برم ولی خیلی بهش علاقه ندارم

تو این رشته دودسته ان

یا میرن و عاشقش میشن یا مثل من متنفر   

تا چند سال پیش خیلی بازار خوبی داشت الان هم به نسبت یه سری رشته ها بیشتره 

ولی اگر میری حتما تا قبل از گرفتن مدرک و همزمان با درس خوندن شروع کن به کار کردن و حتما تاکید کن که بیمه برات رد کنن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘