2777
2789

خب ببر دکتر هزاران دلیل داره

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میبرم ولی کارم شده گریه 

چرا گریه عزیزم ؟

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

تیروییدباشه باید ازالان قرص بخوره 

اصلا چیز مهمی نیست من از نه سالگی قرص خوردم الانم سی و یک سالمه بچه دارم شدم هیچ اتفاقی نیفتاد ولی هر روز قرصامو خوردم

جدی؟

بله عزیزم دروغم چیه اصلا موضوع سختی نیست

نگران نباش ..ریزش مو هزاران دلیل داره..کمبود ویتامین مثل زینک و ......کم کاری فقط یه دلیلشه..پسر منم ...

یاامام رضا خودت کمک کن کارم شده گریه خداکنه پسرمنم شامپوش باشه 

ان شاء الله که همینطوره‌‌...نگران نباش عزیزم

ان شاءالله ولی چون ازبدو تولد سابقه تیرویید داشت بعد ۳سال خوب سد حالا الان ریزش موداره احتمالش هست ک تیروییدباشه 😔😔

ان شاءالله ولی چون ازبدو تولد سابقه تیرویید داشت بعد ۳سال خوب سد حالا الان ریزش موداره احتمالش هست ک ...

حتی اگه تیروییدم باشه چیز نگران کننده ایی نیست..توکلت به خدا باشه..و بنظرم چون خوب شده یبار دوباره خوب میشه...من خودم تو سن ۲۱سالکی تیرویید کم کار  داشتم که گفتن خوب شدنی نیست ولی الان۷ساله کاملا خوبم دیگه قرصم نمیخورم فقط سالی یبار ازمایش میدم واسه چکاپ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز