2777
2789
عنوان

عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 37 پست
این عروس بد نیست انتظار داره اگه خودتم جاش بودی همینو میگفتی  مادر شوهر من پنج ماهه نامزدم زنگ ...

خب اونم باید شعور داشته باشه احترام بزاره یا زنگ بزنه بعد توقع داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی عروس فتنه ام ما داریم ...حرفاییک میگیو با بند بند وجودم درک میکنم.

این بشر انقدر خودشو از چشم ما انداخته ک حد نداره...

ما جرات نداریم جایی ک این خانم هست حتی بخندیم ...میگه وااا با من بودن خندیدن...در این حد روان پریشه

❤🥰
مردی که با حرفای زنش پر میشه مسلما شمام بگین میره سروقت زنش.شما دل به کار نمیدین😂😂

بخدا ما اصلا نمی‌خوایم خدای نکرده حرفی بزنیم اختلافی بیفته بین اونا،ولی اون اصلا همچین فکری نمیکنه حرف میزنه بین داداشم و ما اختلاف میندازه

منم از اون موقع زنگ نمیزنم 

من که هرروز میبینمش،تو یه ساختمونیم،من میرم سرکار میام مثلا بعضی وقت ها شیفت شب هستم،شوهرم می‌ره اونجا شام می‌خوره،مادرشوهرم میگه این چه وضعیه خودشو عصبی میکنه،میگه پسرم شاید آخر شب بخواد باهات بخوابه ....،منم بعضی وقت ها اینقدر گریه میکنم بعضی وقت ها هم برام مهم نیست،با این مادرشوهر من باید چکار کرد!؟

بیچاره مامانم از ترس داداشم زنگ میزنه بهش،اونم هر روز پر روتر میشه

وااای چقدر شرایط شمام مث ماست...مامان بیچاره منم از ترس برادرم دائم کوتاه میاد و هی میگه عیب نداره شماها هیچی نگین...این اشغالم روز ب روز پروتر میشع.

هفته پیش جنگو دعوا کرد با من ...سر چی؟سراینکه موقع عکس انداختن از مهمونی ...تو منو صدا نکردی ...فک کن مهمونی ۴۰نفر ادم ...من خداشاهده هیچکسو صدا نکردم همه خودشون اومدن ژست گرفتن بگو بخند عکاسی ام کردم ...من چمیدونستم این نیومده ...چنان دعوا و سرو صدایی ب پا کردک اصلا کوفتمون کرد مهمونی رو.

❤🥰