2777
2789
عنوان

عروس

251 بازدید | 37 پست

سلام،اگه عروس شما بی احترامی به مادرتون کنه و همش شکایت بی دلیل از مادرتون کنه پیش داداشتون اونم همش بیاد با مامانم دعوا کنه،چه رفتاری باهاش دارید؟مثلا شکایت می‌کنه مادرت زنگ نمیزنه احوالم بپرسه در صورتی که خودش سالی دوبار زنگ نمیزنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجور آدما فقط سگوت...........................تا بهمن حرفاشون بی ارزشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میگم میخوای دعوا راه بندازی خوش اومدی.برو با داداشم خوش باش مامانم سختیاشو کشیده تو یکی شاخ نشو دیگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

میگم بشین سر جات عقده ای توکه هنوز شعورت نمیرسه وپخته نشدی غلط میکنی درمورد مادر من اظهار نظر کنی اول نگاه رفتار خودت کن لابد لایق نبودی که مادرم احوالپرست نیست 

دلم گرفتع👩🏻‍🦯
میزنم دهنش ،میفرستمش خونه مامانش،.   البته شوخی بود🤣🤣🤣🤣

اینطوری نگو من درکش میکنم 😕 مادر شوهرم دو ساعت به بله برون خواهر شوهرم مونده بود دعوتم کرد همچین مادر شوهریو چیکار میکنن؟؟