2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 72 پست

😐😐😐😐

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

خوشم  نمیاد ازشون بخدا

اونم از مادر تو خوشش نمیاد ب خاطر تو تحملش میکنه تو هم بهتره ب خاطر شوهرت تحملش کنی

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میفهممت ولی چاره نداری یه کم سیاست بخرج بده کنترلش کن دیگه

چجوری ؟ بهم میریزم تا میریم اونجا باید ق بکشه 

مامان جونش ذوق میکنه انگاری تا میکشن 

مثلا شوهر من نشسته یادش رفته میگه بلتد شو ذغالا سفید شد 

ن اون دوست داشت اوایل خیلی خانوادمو  ولی مطمعنم مامانش و مامان جونش پرش میکنن و یادش میدن ک مث ...

درود بر‌مادرش 

شایدم خودش شعورش میرسه مثل تو رفتار میکنه

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم

ینی تو هفته دوبار میخاد بره خونشون برم باهاش؟ اخه هرشب مامان جونش هست اون اوایل ب چشماش منو میخورد م ...

مستقیم نمیتونی مخالفت کنی ، باید غیر مستقیم از سرت وا کنی ، مثلا هفته ای یه بارش کنی 

همه چی درست میشه

چه خودخواه 

ببخشیدا

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اینقد بدم میاد همه چیزو رو کفه ترازو میذارن اوایل شوهر من اینجوری بود ولی هرچی باشع دختر بیشتر خونه مادرش میره با همن الان شوهر من پیش خونوادش میره ولی من همون روال خودمو میرم گفتم تودوسداری برو من هروقت بخوام میام مسافرتامونم ۳تفره میریم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خوشم  نمیاد ازشون بخدا

یه ضرب المثل مازندرانی میگه اسپه مرغنه سیوکرک بکرده میگه اون تخم مرغ سفیدوخوشگلوهمون مرغ سیاهه گذاشته یعنی شوهرتوکه انقده دوسش داری ازشکم همون مادرشوهراومده بیرون که ازش بدت میادبنظرم حق باشوهرته چن بارباخانواده تواومده یبارم باخانواده اون برین اگه این سیستمودوس نداری ازین به بعددوتایی برین که دیگه حرفی نباشه

🤪