2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 72 پست
ن اون دوست داشت اوایل خیلی خانوادمو  ولی مطمعنم مامانش و مامان جونش پرش میکنن و یادش میدن ک مث ...

کاش پسر نداشته باشی که بعد 20 سال خون دل خوردن عروست  بگه چکار کنم شوهرم سمت مامان جونش نره و سمت فامیلای من بیاد 🙄🙄🙄🙄

کلم داغ شد از این حجم خودخواهی 

شوهرت بچه که نیست اگه بدونه سیستم اونا ایراداره به زندگیتون آسیب میزنه خودش باید نره 

قلیونم که مادرش پارو گردنش نمیزاره که بکش 

بهش بگو دوست نداری بکشه و بهمین خاطر دوست نداری خیلی اونجا بری، اگر حذفش کنی منم با اونجا اومدن مشکل ندارم 

بچه که نیست زورش کنن 

من همسرم اهل قلیون و.. نیست هزارررر نفر هم جلوش بکشن، ترغیب به کشیدنش نمیشه حالا تو بگو مامانش قلیون شیلنگ طلا بیاره وسط.... 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

کلن کارشونو خرجشون با شوهرمه الان پدرشم فوت کرده هرروز میره به مادرش سر میزنه کاراشو انجام  مید ...

اینم پدرش فوت کرده 

مادرشوهرم هر روز تنک مامانشه 

مامانشم پاقلیوته اینام از مامانجونشون یاد گرفتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر خودتم به شوهرت یاد بده میگی درود به مادرش یا صبح تا شب نفرین میکنی الان همه مادرشوهر دوس شد ...

نه بسته به شرایط تغییر عقیده  میدن😁

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اینم پدرش فوت کرده  مادرشوهرم هر روز تنک مامانشه  مامانشم پاقلیوته اینام از مامانجونشون ...

مادرشوهر من پیره یکم البته سرپاس اهل قلیون اینا نیس ولی ازینکه ۴تا برادرای بی غیرتش کل خرج زندگی مادرشونو انداختن سر شوهر بدبخت من حالم ازشون بهم میخوره شدن عامل اختلاف منوشوهرم با کاراشون منم نمیرم نبینمشون 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مادرشوهر خودتم به شوهرت یاد بده میگی درود به مادرش یا صبح تا شب نفرین میکنی الان همه مادرشوهر دوس شد ...

مگه بچه است شوهرش که یاد بگیره، وقتی میبینه زنش ناراحته از این موضوع باید بزاره کنار 

این مشکل شوهرشه و باید تو خونه خودشون حل کنن... 

نهایتا یبار استارتر  خصوصی با احترام از مامانش بخاد که وقتی میان اونجا بساط قلیون راه نندازن چون باعث دلخوریشون میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

مگه بچه است شوهرش که یاد بگیره، وقتی نیبینه زنش نارحته از این موضوع باید بزاره کنار  این مشکل ...

روزی هزار تا تاپیک هس مادرا به شوهرا یادددادن باعث دعوا شده خیلیاشون دهن بینن بله بچه ن ولی خب یه خانم میاد میگه درود به مادرش درمورد خودشم باشه می‌پسنده حتمن دیگه

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

نه بسته به شرایط تغییر عقیده  میدن😁

بقران بارها تو تاپیکا دیدم همش نظراتشون تغییر میکنه فقط میخوان بکوبن یکیو بگن مقصر عروسه الان همه عاشق رفتو آمد با خانواده همسر شدن 

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

روزی هزار تا تاپیک هس مادرا به شوهرا یادددادن باعث دعوا شده خیلیاشون دهن بینن بله بچه ن ولی خب یه خا ...

من کلا مدلم اینه چیزی ناراحتم کنه با احترام میگم به طرف، اصلا اهل جنجال و تنش نیستم ولی ناراحتیمو و علتش رو میگم من جای استارتر باشم به این فکر نمیکنم که شوهرمو از مامانش دور کنم چون اینکار هم بدجنسبه هم نشدنیه تقریبا 

ولی میرم یبار تو خلوت به مادرشوهرم میگم که من دوست ندارم همسرم قلیون بکشه خودشم داره ترک میکنه، از اونجایی که دوست واریم تند تند بهتون سر بزنیم لطف کنین اون ساعتی که ما میاییم اینجا نیارین وسط تا تحریک نشه به کشیدنش 

واقعا دیگه باید خیلی زن بدجنسی باشه که چنین خواسته معقول و محترمانه ای رو نپذیره 

بقران بارها تو تاپیکا دیدم همش نظراتشون تغییر میکنه فقط میخوان بکوبن یکیو بگن مقصر عروسه الان همه عا ...

فقط یه کامنت از من پیدا کن که  قطع رابطه با خانواده همسر و جنگ همیشگی با خانواده شوهررو تایید کنه 

عزیزم اونا یه سری کاربر هستن و افرادی که اینجا نظر میدن یه سری دیگه

مثلا ی مورد میخاد بره کربلا مامانش بهش گفتن اونجا تنباکو بکسی دارن بیار سوغاتی براشون  من ب ما ...

قلیون چی داره که مامان ومامان جون اینقدر خودشونو پاره میکنن

من 1401اومدم تاپیکای قبلی مال خاله🙄

ن والا 

اگ مادر من بچه اورده مادر اونم اورده 

هرچیزب متقالبه 👌

من‌‌قبول میکنم‌زنشم‌ولی اون‌مادرشه کسی که‌به دنیاش‌اورده 

بزرگش کرده پس همچی‌نصف نصفه برده نیاوردم شوهر

کردم بعدشم‌شما خودت داداش داری؟ اگ‌نداری پس درک 

نمیکنی چقد خواد خواهی عروستم مثل خودت میشه 

شک نکن

یه‌صلوات‌میفرستی‌واسه یکی شدن حکمت‌خدا‌وحاجت دلمفرستادی بگوبرات‌بفرستم:)برماگذشت‌آنچه‌نباید‌میگذشت‌باقی عمر‌هرچه‌بادا بادا حکمت‌خدا‌انگار‌نمیخواد‌بادلم یکی شه وقلبم شکسته   دنبال‌چیزی‌توتاتاپیکام‌میگردی‌‌‌‌گل‌من؟                                                 این کاربری در دست یکنفره یاد گرفتم خودم باشم واسه پرسیدن مشکلاتم خجالت نشکم