2777
2789
عنوان

شوهرم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 72 پست
چجوری ؟ بهم میریزم تا میریم اونجا باید ق بکشه  مامان جونش ذوق میکنه انگاری تا میکشن  مثل ...

هرررجوررر شده پای اینارو از زندگیت ببر 

خوشمم اومد به یه سری کامنتا واکنش ندادی معلومه به چپتن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشم  نمیاد ازشون بخدا

از کجا معلوم که اون خوشش میاد از خانوادت؟!؟ 

و شاید  داره برای احترام به تو باهاشون معاشرت میکنه

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اینقد بدم میاد همه چیزو رو کفه ترازو میذارن اوایل شوهر من اینجوری بود ولی هرچی باشع دختر بیشتر خونه ...

ببین شما خودت پسر داری درسته ؟از امضات دیدم 

یعنی همین حرف رو برای پسرت هم قبول داری ؟عروست بیشتر از پسرت بره خونه مادرش ؟

درود بر‌مادرش  شایدم خودش شعورش میرسه مثل تو رفتار میکنه

مادرشوهر خودتم به شوهرت یاد بده میگی درود به مادرش یا صبح تا شب نفرین میکنی الان همه مادرشوهر دوس شدنو طرفدار خانواده شوهر

ز هر خون دلی سروی سر افراشت🕊️

تنها مسافرت رفتن مگه مشکل داره ؟

ولا ما با هیچ‌کدوم از خانواده ها مسافرت نمیریم

همیشه تنها هستیم خیلی هم بهمون خوش میگذره

جاتون خالی الان هم آمدیم شمال

شوهر من حتی به خانواده اش نمی گه رفتیم مسافرت

حتی من ۲ روز پیش لب دریا با خواهر شوهرم تلفنی صحبت کردم و گفتم آمدیم شمال

شوهرم غر زد سرم که چرا گفتی الان ازمون توقع دارند چیزی براشون ببریم

ببین شما خودت پسر داری درسته ؟از امضات دیدم  یعنی همین حرف رو برای پسرت هم قبول داری ؟عروست بی ...

صددرصد همینجور میشه پسر ازدواج میکنه که با زنش زندگی کنه نکه همش ور دل من باشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مادرشوهر خودتم به شوهرت یاد بده میگی درود به مادرش یا صبح تا شب نفرین میکنی الان همه مادرشوهر دوس شد ...

اآفرین خانواده شوهر غیر فوضولی و تجسس هیچی ندارن 

اما مادر عشقه

شوهرت چند وقت ی بار میره 

کلن کارشونو خرجشون با شوهرمه الان پدرشم فوت کرده هرروز میره به مادرش سر میزنه کاراشو انجام  میده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب