2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب شاید شما استخون بندیت درشته ...  من خیلی ناجورم رون پاهام فرقی با ساق پام نمیکنه دستامم شبی ...

نه اتفاقا ریز هستم اما پایینتنم درشت تر هست یه دوجوره بالاتنه ریز پایین تنه نه خیلی درشت نه ریز 

اما منم دوست دارم چاق شم میخوام برم این ماه دکتر تغذیه ببینم نتیجه میگیرم یا نه خیلیا راضی بودن اما مکمل مصرف نکنید مخصوصا اینکه دارید شیر میدید خوب نیست عوارض داره سلامتیتون مهم تره

نه خواهش میکنم ازت نخور ب خودت اسیب نزن ..من قدم ۱۶۳ و پنجاهو سه کیلو ولی واقعا از هیکلم راضی ام توا ...

پولام جم کنم واسه دکتر پس 😭

ن من واقعا لاغرم فرقی بین رون و ساق پام نیست

صورتم بشدت لاغر شده .. ضایس .. هرکیم میبینم میگه چ لاغررر شدی خلاصه افتضاحم

نه اتفاقا ریز هستم اما پایینتنم درشت تر هست یه دوجوره بالاتنه ریز پایین تنه نه خیلی درشت نه ریز  ...

من بالا پایینم ریزه 😂 مکمل منظورم مولتی ویتامین اینا هست

ضرر داره ؟

من بالا پایینم ریزه 😂 مکمل منظورم مولتی ویتامین اینا هست ضرر داره ؟

نه اونا ضرر ندارن من یه مدت قرص اهن با شیره خوردم البته دکتر گفته بود کم خونی شدید داشتم تو یک ماه بیشتر از ۱۰ کیلو چاق شدم اون موقع خیلی لاغرتر بودم آزمایش بدید شاید کم خون باشید یه مدت هم مولتی دیلی می‌خوردم اما برا من تاثیری نداشت

من بالا پایینم ریزه 😂 مکمل منظورم مولتی ویتامین اینا هست ضرر داره ؟

ی راهی بت بگم بی خطر

وعده های غذاییت کامل باشع حتما چون شیر میدی چاق شدن ی کم زمان بر هست اصا هم دارویی ک نمیدونی چیع رو نخور چون ا شیر منتقل میشع ب بچت

شب آخر شب ک میخای بخابی سیب زمینی آب پز کن چندتا با سس مایونز بخور ت ی ماه قشنگ میبینی ک تغییر کردی

نه اونا ضرر ندارن من یه مدت قرص اهن با شیره خوردم البته دکتر گفته بود کم خونی شدید داشتم تو یک ماه ب ...

کمخونی و کمبود ویتامین د دارم 

اما ببین من از بچگی زمینه لاغری دارم و ازون دسته هام ک هرچیییی بخورم چاق نمیشم ... خورد و خوراکم و حجمش بد نیس حتی گاهی شوهرم بهم تیکه میندازه 😂 ولی دریغ از یک گرم اضافه وزن .

ی راهی بت بگم بی خطر وعده های غذاییت کامل باشع حتما چون شیر میدی چاق شدن ی کم زمان بر هست اصا هم دا ...

یعنی ب عنوان شام بخورم یا بعد شام ؟

بنظرت بعد یماه میشم ۵۵ با این روش

توروخدا هرچی بلدی بگو اخه من ازونام ک گاوم بخورم ی گرمم بیشتر نمیشم 😭

یعنی ب عنوان شام بخورم یا بعد شام ؟ بنظرت بعد یماه میشم ۵۵ با این روش توروخدا هرچی بلدی بگو اخه من ...

نههه شامتو بخور میان وعده هاتو مغزیجات بخور پفیلا ذرت مکزیکی اینا رو زیاد بخور سیب زمینی صورتت بالاتنه و پایین تنه ات رو فرم میده مخصوصا آب پز با سس یا مثلا چهار پنج تا سیب زمینی و تخم مرغ آب پز رو بخور اینا شام نیستا بعد از وعده شامه

کمخونی و کمبود ویتامین د دارم  اما ببین من از بچگی زمینه لاغری دارم و ازون دسته هام ک هرچیییی ...

خب پس اگه کم خونی داریدقرص اهن بخورید با شیره انگور برا من واقعا موثر بود تا ۴۸ کیلو رفتم اما دوباره استرس گرفتم اومدم رو ۴۴ 

منم همینم هیچ وقت اضافه وزن یا حتی وزن طبیعی نداشتم باز

شما الان تو رنج طبیعی هستید منم خیلی میخورم اما آروم غذا میخورم

من یه بار پیش یه دکتر طب سنتی گفتم که چاق نمیشم یه سری سوال پرسید گفت غلبه سودا داری برا همین چاق نمیشی😐یه سری دارو گفت باید بخری سودا رو از بین ببره و بعد دفع کنه که من نگرفتم شاید هم دلیلش اینه البته من اصلا هیچی نمی‌دونم همینطوری میگم اطلاعات علمی راجب اینا ندارم

نههه شامتو بخور میان وعده هاتو مغزیجات بخور پفیلا ذرت مکزیکی اینا رو زیاد بخور سیب زمینی صورتت بالات ...

اها باشه گرفتم 😁

بنظرت رو من جواب میده ؟ منی ک با هیچی چاق نمیشم