2777
2789
اها باشه گرفتم 😁 بنظرت رو من جواب میده ؟ منی ک با هیچی چاق نمیشم

اررع مطمئن باش منم اصا چاق نمیشدم حتی گین آپم خوردم چاقم شدم ولی ولش کردم برگشتم ب قبلم‌اما این جوری خوب نتیجع گرفتم برگشتم ندارع ضررم‌ندارع

خب پس اگه کم خونی داریدقرص اهن بخورید با شیره انگور برا من واقعا موثر بود تا ۴۸ کیلو رفتم اما دوباره ...

عزیزم ببخش سوال میپرسم میشه حدودا بگی سوالاش چی بود؟ شاید منم مثل شمام داروهایی ک نوشت گیاهی بود ؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اررع مطمئن باش منم اصا چاق نمیشدم حتی گین آپم خوردم چاقم شدم ولی ولش کردم برگشتم ب قبلم‌اما این جوری ...

ممنون عزیزم شما چندوقت خوردین و چقدر اضافه وزن داشتین

عزیزم ببخش سوال میپرسم میشه حدودا بگی سوالاش چی بود؟ شاید منم مثل شمام داروهایی ک نوشت گیاهی بود ؟&n ...

عکس زبونمو خواست با قد و وزن و روحیات و رنگ پوست خواب معده و تعداد دفع در روز و...

از همینجا یه نفر شمارشون رو گذاشت بهشون پیام دادم اما خب هزینش زیاد بود گفتم فعلا نمی‌خوام اگه دوست دارید شمارشون رو بهتون بدم اما تحقیق کنید من هیچ شناختی ندارم یکی همینجا گذاشته بود شمارشون رو 

اررع مطمئن باش منم اصا چاق نمیشدم حتی گین آپم خوردم چاقم شدم ولی ولش کردم برگشتم ب قبلم‌اما این جوری ...

چجوری کنار گزاشتی گین اپ رو ک برگشتی؟ یهوی ول کردی؟

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
آرع من ت دورع مصرف کرونا گرفتم شدید حالم بد شد نتونستم بخورم برگشت ولی عی بخای برنگردع باید کم کم قط ...

اره درسته

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
عوارض نداشت ؟ چقد اضاف کردین قیمتشو یادتونه

۱۶۰

ن فعلا ک ن.فقد اینک نباید یهو ول شه

نمیدونم ولی دو سایز تقریبا تغییر کردم