2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه عوارضش فقط همینا باشه حله 😭اخه خیلییی لاغرم قبل شیر دادنم ۵۴ بود بازم لاغر بودم با اینکه ت ...

برو دکتر تغذیه . فک میکنی چیزی ک گفتم مشکل خاصی نیس ولی وقتی مصرف کنیو اینجوری شی میفهمی چقد بده 

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:
من هم قد شمام وزنمم کناره اما خط کش نیستیم دیگه تازه وزن ایده الم وزن شناس اما شنیدم برای چاقی کره ب ...

خب شاید شما استخون بندیت درشته ... 

من خیلی ناجورم رون پاهام فرقی با ساق پام نمیکنه دستامم شبیه سیخ جارو 😑

عوارضی نداشت ؟ قوطیش عکس میوه داره ؟ از کجا خریدین

نه خوب بود برام. فقط یادم نی روزی چند تا بود اگه دیدی معده درد میگیری یکی کمتر بخور... من از یه کانال تو واتساپ خریده بودم. تو داروخونه پودرش رو دارن که اصلا خوب نیست 

برو دکتر تغذیه . فک میکنی چیزی ک گفتم مشکل خاصی نیس ولی وقتی مصرف کنیو اینجوری شی میفهمی چقد بده&nbs ...

شوهرم نمیبره پولم نمیده . همینو میخام پنهونی بخرم 🥺

شوهرم نمیبره پولم نمیده . همینو میخام پنهونی بخرم 🥺

نه خواهش میکنم ازت نخور ب خودت اسیب نزن ..من قدم ۱۶۳ و پنجاهو سه کیلو ولی واقعا از هیکلم راضی ام توام الکی حساس شدی همون غذاتو خوب بخوری ام اوکی میشی

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: