سلام.مامانایی که داغ بچه دیدن بیان بگن چجور کنار اومدن من که دارم دیوونه میشم امروز دقیق دوماهه محمدحسینم رفته پیش خدا یه تیکه از وجودم زیر خاکه من خاک بر سر هنو زنده ام و نفس میکشم داغ بچه ببسنی هر لحظه میمیری ولی هنو باز زنده ای خدایا حق من این نبود قول قرارمون این نبود
عذاب وجدان همون حرفم داره میکشدم نه بچم اتیسم نبود بیماری نادر متابولیکی داشت دیر فهمیدیم
خدا بهتون صبر بده...زبانم قاصره واقعا نمیخوام توجیه کنم اما چون خودم پرستار اطفالم همیشه میگم الهی خدا به همه بچه ی سالم بده واقعا بچه ای که مریض باشه خدایی نکرده هم خودش اذیت میشه هم پدر مادرش...خدا به اونا هم صبر بده به قول خودشون میگن بچه اذیت نشه ولی ما اذیت شیم اشکالی نداره!!!واقعا سخته...بیماریهای متابولیک معمولا زود به زود نیاز به دارو دارن و پدر مادراشون همش بیمارستانن..یه وقتایی میگم خدایاااا چقدر اینا میتونن صبور باشن...تو این نزدیک یک سالی که اومدم اطفال مادر بوده میرفته باز دو روز بعد میمومده...متاسفانه درمان همنمیشن فقط کنترلش میکنن بیماری های مزمن ژنتیکی میمونه متاسفانه و حتی خیلی وقتا باعث مرگ بیمار میشه...خودتو قوی کن عزیزم خدا بهتون صبر بده...روحیت بهتر شد برو چکاپ کامل انجام بده زیر نظر متخصص باردار شو...آزمایشای بارداری رو پیگیری کن اگر تواناییشو داری یه آزمایش هس به اسم cell free dnaکه تو ایران انجام نمیشه و راستش چجور ارسال کردنشو نمیدونم ولی میدونم هزینه زیادی داره ولی همون چکاپ های بارداری هم بی تاثیر نیست
میدونم چی چون خودمم تک تک کشیدم این درارو باز شما میتونی مجدد باردار شی ولی من دیگه گفتن باردار نشو ...
برات دعا میکنم خدا مشکلتو حل کنه و یه نی نی سالم و خوشگل بهت هدیه بده، بله دقیقا منم دلم میخواد بمیرم هیچ چیزی دیگه برام معنی نداره فقط به خاطر پدر و مادرم و شوهرم سعی میکنم قوی باشم وگرنه زندگی بدون امیرارسلانم برام هیچ مفهومی نداره
من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....