2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17646 بازدید | 126 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهت صبر بده💔💔چند سالش بود

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
عزیزم منم پسرمو ۱۹ خرداد تو تصادف از دست دادم، یه هفته به تولدش مونده بود، عکسی که برا تولدش گرفته ب ...

خدا بهتون صبر بده عزیزم ..واقعا سخته       بچه تو کنارت نبینی    واقعا سخته ..بچه خیلی عزیزه

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
دو هفته مونده بود به تولد یکسالگیش

الهی 💔عمه منم خیلی حالش بد بود💔💔مثل داداش نداشتم بود همش ۱۶ سالش بود

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

عزيزم خدا بهترن صبر بده، الانم ميدونم جاش نيست شما تاپيك درد و دل زدي و ميدونم حس بدي داري، گفتين بچه تون بيماري متابوليك داشت، فاميل ما هم له خاطر بيماري متابوليك سه تا بچه اش فوت شد، بچه ها كاملا سالم به دنيا مي اومدند و بعد تا يك سالگي دچار تشنج ميشدند و بچه رشد نميكرد و متاسفانه فوت ميشدند، اين بيچاره حتي قبل و در حين بارداري كلي ازمايش و اينا هم داد كاملا سالم بود،، والبته فاميل هم بودند با همسرش، حتما اگر روزي خواستي باردار بشي تحت مشاوره باش،

[QUOTE=298968413]عذاب وجدان همون حرفم داره میکشدم نه بچم اتیسم نبود بیماری نادر متابولیکی داشت دیر فهمیدیم[/QUOTE

دختر منم بیماری متابولیک داشت 

پسرم هفت ماهه دنیا آمد

دوتا فرشته از دست دادم

عزيزم خدا بهترن صبر بده، الانم ميدونم جاش نيست شما تاپيك درد و دل زدي و ميدونم حس بدي داري، گف ...

من دیگه اصلا به فکر بچه نیستم یه دختر دارم خدا اونو برام حفظ کنه