2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17646 بازدید | 126 پست
۲۵ اردیبهشت منم پسر یکسالمو از دست دادم.... الان نزدیک ۲ ماه داره میشه زندگیم جهنمه... دلم برا امیرع ...

منم ۱۳ اردیبهشت بود من حال و روزم مثل توه.بچه شمام مریض بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مریض نبود. یهویی شد

منم مثل خودت جیگرم سوراخ شده از داغ فرزند .تو تاپیکات خوندم نوشتی بچه اولت ۱۸ هفته مشکل داشته سقط قانونی شده نمیخام نگرانت کنم چون گفتی ازدواحتم فامیلیه بچم تا ۱ سالکی بدون دلیل فوت شده احتمال مشکل ژنتیکی هست حتما یه مشاوره برو برا بارداری های بعذی ان شاالله

فقط میتونی از تکامل بچت بگی ببینم ارتباط چشمیش خوب بود؟گردن گرفتنش نشستنش راه رفتنش به موقع بود؟بی حالی نداشت؟

نه بابا همه چیش عالی بود...  اره خودمم نگران این موضوعم...

من خودم مراکز بهداشتی شاغلم.طول روز ۱۰۰ بچه میبینم .من واقعا متوجه شده بودم بچم یه فرق هایی داشت با بقیه بچه ها که رفتم دنبالش بی نتیجه هم بود.نگران نباش توکلت بخدا ولی بی گدار به اب نزن حتما مشاوره ژنتیک برو قبل بارداریت

شما بچتون مشکلش چی بود؟

هیچی موقع زایمان طبیعی خفه شد هر روز دارم مرور میکنم چرا فلان نکردم همش تخسیر این دکتر ای بی همه چیز بود دیر برنم اتاق عمل بعدش خونری کردم  برداشتن رحم ممو اگه بگم یه داستانه 😭😭😭

عزیزم منم پسرمو ۱۹ خرداد تو تصادف از دست دادم، یه هفته به تولدش مونده بود، عکسی که برا تولدش گرفته بودیم تو اتلیه زدیم رو سنگ قبرش، دنیا خیلی بیرحمه، خیلی دلم براش تنگه، همه میگن چشمش زدن عکسشو میذاشتین اینستا، نمیدونم، قوربونش برم موهاش اونقد خوش حالت و پر بود، چشماش واااای چشماش خیلی خوشگل بود، مدام بغل میخواست قوربونش برم چی بگم چیو نگم خدا یه هدیه خیلی خیلی قشنگ بهم داد و بعدش پس گرفت، به حکمتش چیزی نمیشه گفت، ولی من خیلی دلم گرفته، دلم روزایی که پسرم کنارم بود رو میخواد... هر روزی که از خواب بیدار میشم و میبینم خواب نیس جهنمم شروع میشه

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
عزیزم منم پسرمو ۱۹ خرداد تو تصادف از دست دادم، یه هفته به تولدش مونده بود، عکسی که برا تولدش گرفته ب ...

میدونم چی چون خودمم تک تک کشیدم این درارو باز شما میتونی مجدد باردار شی ولی من دیگه گفتن باردار نشو احتمالا مجدد بچت مشکل داشته باشه.مادری که داغ بچه میبینه بمیره با بچش بخدا بهتره