2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17645 بازدید | 126 پست

انشاالله خدا صبرت بده واقعا سخت من داغ فرزند ندیدم خدا نکنه ببینم چون فرزندم تک فرزند هست درکت میکنم خیلیییی سخت قرآن بخون دعا بخون روحش شاد باشه همه ما یه روزی از این دنیا میریم ،انشاالله هیچکس داغ فرزند نبینه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله خدا صبرت بده واقعا سخت من داغ فرزند ندیدم خدا نکنه ببینم چون فرزندم تک فرزند هست درکت میکنم ...

ان شاالله من میگم دشمنامم نبسن این داغ جگر سوز رو

انشاالله خدا صبرت بده واقعا سخت من داغ فرزند ندیدم خدا نکنه ببینم چون فرزندم تک فرزند هست درکت میکنم ...

انسان مرده فاتح میخاد ،زنده هم زندگی ،باید زندگی کرد چه میشه کرد قسمتش بوده پیمونه عمرش پر بوده با نرگ نمیشه جنگید دورو زود داره سوخت و سوز نداره 

خدابهتوصبر بده‌عزیزم واقعا‌خیلی سخته خیلی دوروبرم ‌مامانای داغ‌دیده‌دیدم‌چ‌وصحنه های وحشتناکی  بودن‌وقتی خبر  م رگ عزیزانشان بهشون می دادن بازم برات آرزوی صبر می کنم 🖤🖤🖤

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕

میدونم سخته خیلی منم جدیدا همسرم جوونمرگ شددرکت میکنم 

ولی باور کن آرزو میکنم کاش منم شرایطم مثل تو بود حداقل می‌گفتم سنش کمه مریضه و...

جای بچه رو میشه پر کرد ولی جای همسری رو که  عاشقشی نمیشه پر کرد 

سه تا کتاب معرفی میکنم حداقل نسخه الکترونیکیش رو بخون آرومتر میشی 

کتاب سفر روح ،سرنوشت روح ،مرگ به معنای خداحافظی نیست

خرم آنروز کزین منزل ویران بروم...
میدونم سخته خیلی منم جدیدا همسرم جوونمرگ شددرکت میکنم  ولی باور کن آرزو میکنم کاش منم شرایطم م ...

وااای خدا صبرت بده درد خودم یادم رفت چش شد شوعرتون

منم دکترا ناامیدم کردن یه بیماری ناشناخته داره بچم .نه تخصصش تو ایران هست نه درمانش😭😭😭😭😭 من ...

مشکل بچتون چیه مگع؟چند وقتشه؟

بمیرم برا دلت من خودم نزدیکه یکساله اینقد لسترس کشیدم کل زندگیم استرس ترس دلهره درکت میکنم

مشکل بچتون چیه مگع؟چند وقتشه؟ بمیرم برا دلت من خودم نزدیکه یکساله اینقد لسترس کشیدم کل زندگیم استرس ...

نه سالشه .ولی بیماریش تا پارسال پیشرفت نداشت. الان یه ساله یهو همه چی بهم ریخت و پیشرفت کرد 😭

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚
نه سالشه .ولی بیماریش تا پارسال پیشرفت نداشت. الان یه ساله یهو همه چی بهم ریخت و پیشرفت کرد 😭

خدا خودش کمکت کنه و شفاش بده من زیاد کشیدم از این درد.از بچگیش بیماربود