2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17645 بازدید | 126 پست
عذاب وجدان همون حرفم داره میکشدم نه بچم اتیسم نبود بیماری نادر متابولیکی داشت دیر فهمیدیم

خدا بهتون صبر بده...زبانم قاصره واقعا نمیخوام توجیه کنم اما چون خودم پرستار اطفالم همیشه میگم الهی خدا به همه بچه ی سالم بده واقعا بچه ای که مریض باشه خدایی نکرده هم خودش اذیت میشه هم پدر مادرش...خدا به اونا هم صبر بده به قول خودشون میگن بچه اذیت نشه ولی ما اذیت شیم اشکالی نداره!!!واقعا سخته...بیماریهای متابولیک معمولا زود به زود نیاز به دارو دارن و پدر مادراشون همش بیمارستانن‌..یه وقتایی میگم خدایاااا چقدر اینا میتونن صبور باشن...تو این نزدیک یک سالی که اومدم اطفال مادر بوده میرفته باز دو روز بعد میمومده...متاسفانه درمان هم‌نمیشن فقط کنترلش میکنن بیماری های مزمن ژنتیکی میمونه متاسفانه و حتی خیلی وقتا باعث مرگ بیمار میشه...خودتو قوی کن عزیزم خدا بهتون صبر بده...روحیت بهتر شد برو چکاپ کامل انجام بده زیر نظر متخصص باردار شو...آزمایشای بارداری رو پیگیری کن اگر تواناییشو داری یه آزمایش هس به اسم cell free dnaکه تو ایران انجام نمیشه و راستش چجور ارسال کردنشو نمیدونم ولی میدونم هزینه زیادی داره ولی همون چکاپ های بارداری هم بی تاثیر نیست

میدونم چی چون خودمم تک تک کشیدم این درارو باز شما میتونی مجدد باردار شی ولی من دیگه گفتن باردار نشو ...

برات دعا میکنم خدا مشکلتو حل کنه و یه نی نی سالم و خوشگل بهت هدیه بده، بله دقیقا منم دلم میخواد بمیرم هیچ چیزی دیگه برام معنی نداره فقط به خاطر پدر و مادرم و شوهرم سعی میکنم قوی باشم وگرنه زندگی بدون امیرارسلانم برام هیچ مفهومی نداره

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهتون صبر بده عزیزم ..واقعا سخته       بچه تو کنارت نبینی     & ...

اره دقیقا ، وقتی غذا میخوری وقتی میخوای بخوابی وقتی میری بیرون هر کاری بکنی جاش خالیه تو بغلت  

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....
خدا بهتون صبر بده...زبانم قاصره واقعا نمیخوام توجیه کنم اما چون خودم پرستار اطفالم همیشه میگم الهی خ ...

ممنونم دوست عزیز

اون ۵ روز که بیمارستان بودم پدز و مادرایی بودن که ۷۰ روز بود شبانه روز بیمارستان بود چقد حالشون بد بود 

[QUOTE=298968413]عذاب وجدان همون حرفم داره میکشدم نه بچم اتیسم نبود بیماری نادر متابولیکی داشت دیر ف ...

خدا صبرتون بده

شما آزمایش ژنتیک دادین؟ اسم بیماری بچه هات چی بود؟

برات دعا میکنم خدا مشکلتو حل کنه و یه نی نی سالم و خوشگل بهت هدیه بده، بله دقیقا منم دلم میخواد بمیر ...

ممنونم خدا ان شاالله یه نگاهی به دل ما مادرایی دلشکسته بکنه

برای خدا کاری نداره چیزایی که ما معجزه میدونیم برا اون کاری نداره، فقط باید ازش بخوایم 

الهی بمیرم توام برا تولد پسرت تدارک دیده بودی؟😢

من همه کاراشو کرده بودم حتی وسایل شامم خریده بودم فقط سفارش کیکش مونده بود😭

الهی بمیرم توام برا تولد پسرت تدارک دیده بودی؟😢 من همه کاراشو کرده بودم حتی وسایل شامم خریده بودم ...

عزمزمه نمیدونم چی بگم واقعا حالم بد شد خدا بهتون صبر بده خدا بهت آرامش بده خیلی سخته   😭بمیرم واسه دلت