2777
2789
عنوان

مرگ فرزند

| مشاهده متن کامل بحث + 17645 بازدید | 126 پست
عزمزمه نمیدونم چی بگم واقعا حالم بد شد خدا بهتون صبر بده خدا بهت آرامش بده خیلی سخته   😭بمیرم ...

ممنونم عزیزم خدا هیشکی رو با بچه اش امتحان نکنه کاش از این به بعد خبر مرگ هیچ بچه و جوونی رو نشنوم

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم من هم دخترم رو چهارماهه از دست دادم بزرگترین غم دنیا رو دوشمون هست.ولی ما قوی تر اون هستی ...

سلام.واقعا ناراحت شدم خدا به دلت صبر بده هر چند مگه از جلو چشممون میفتن .اگه ناراحت نمیشی دلیل فوت دخترت چی بود؟

سلام عزیزم دختر من پارسال تیر ماه فوت شد ۱۴ ماهش بود خدا بهت آرامش و صبر بده درکت میکنم فقط سوال دارم ازت چیشد ک اینجوری شد آخرش فهمیدی مشکلش چیه آخه منم دخترم تاخیر داشت اما ارتباط چشمیش خوب بود آخرم ندونستم مشکلش چی بود و چرا رفت 

سلام عزیزم دختر من پارسال تیر ماه فوت شد ۱۴ ماهش بود خدا بهت آرامش و صبر بده درکت میکنم فقط سوال دار ...

خدا رحمتش کنه اره عزیزم من بچم متابولیک داشت بیماری ژنتیکی

خدا رحمتش کنه اره عزیزم من بچم متابولیک داشت بیماری ژنتیکی

من اونو متوجه نشدم داشت یا نه کلی علائمش رو داشت 

ام آر ای سالم بود ولی جذب نداشت بدنش از نظر هوشی هم کاملا اوکی بود ولی فقط به زور می‌نشست و گردن گرفته بود 

همیشه ام بی حال بود 

منو شوهرم بینمون به هم خورد بعد اون بچه الان در حال جدایی هستیم 

من اونو متوجه نشدم داشت یا نه کلی علائمش رو داشت  ام آر ای سالم بود ولی جذب نداشت بدنش از نظر ...

ازدواجتون فامیلی بود؟؟

چرا میخای جدا بشی بخاطر بچه ات که فوت شد؟

بچه منم تاخیر داشت ۵ ساله حرف نمیزد راه نمیرفت تازه وایمیستاد کلمه هارو تکرار میکرد فقط با یه سینه پهلو از دستش دادم همش یوبوست داشت هوشش خوب بود ولی شل و ول بی حال شده بود

برام دعا کنین این غمو بتونم تحمل کنم و خدا بهم صبر بده 

به شما و مادرایی که بچه شونو از دست دادن از خدا صبر جمیل میخوام

و به حاجتاتون برسین انشاالله

سلام عزیزم من هم دخترم رو چهارماهه از دست دادم بزرگترین غم دنیا رو دوشمون هست.ولی ما قوی تر اون هستی ...

عزیزم با منم درد و دل کن دارم دق میکنم پسر ۵ سالمو در اثر استفراغ و سینه پهلو از دست دادم

همش عذهب وحدان دارم که چرا بهش رسیدگی نکردم ضعیف شد سرما خورد مریض شد

چرا بهش چیزای مقوی ندادم بخوره

بچم گشنه از دنیا رفت

سلام اول از خدا میخوام به همه انسان ها توفیق درک بندگی بده

دوم اینکه من یه پدرم که ۲۴ روز پیش فرزندمو از دست دادم یه پسر۱۴ ماهه که هیچ مشکل زمینه ای نداشت و فقط بی حال بود بردیم بیمارستان سرم زدن واسش نفسش تند شد رفت تو ای سیو و یک ساعتم نکشید

نمیخوام از رنج و سختی اون روز بگم که حاضر بودم هر اتفاقی بیوفته جز این و تنها چیزی که ارزوشو میکردم این بود منم پیش پسرم خاک کنن

با این حال بعد گذشت این مدت به این باور رسیدم بچه من امانتی از طرف خدا بود و در صلاحدیدش بود که اونو پس بگیره و منم کاری نمیتونم کنم جز رضایت به رضای خدا

و اینکه توصیه میکنم حتما به زیارت امام رضا ع برید

جوری عنایت میکنه که اصلا خودتون باور نمیکنید

با این حال یکی از صفات خدا جبار به معنای جبران کننده بودنه

مطمئن باشید که خدا جبران میکنه هم در دنیا وهم اخرت

در اخر دلتونو بسپرید به صاحب اصلی یعنی خدا