2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 102 پست
فردای عقد زنگ زد ب مامانم گفت همچین تزین نون پنیرتون ک میگفتی قشنگ درست میکنید قشنگ نبود دوست من قشن ...

بعد زنگ زد گفت اره هم زشت بود همم کم بود 

اخه میخاسی ایل و تبار و جمع نکنی بیاری محضر 

برا محضر ۴ تا بزرگتر میرن از طرف اونا ۱۵ نفر بودن از بچه گرفته تا بزرگ 

بعد زنگ زد گفت اره هم زشت بود همم کم بود  اخه میخاسی ایل و تبار و جمع نکنی بیاری محضر  ب ...

دوباره ی سری اومد خونمون مامانم گفت چیکار کردین برا خونشون و اینا

اینم هرسری بهانه میورد میگفت ندارم وام نمیدن و ابن حرفا تا ی سال ما را چل کرد . 

بعد ی سری در زد رو پا مامانم گفت جهاز و ک ب دخترت میدی اینقدر نگو منم دارم تلاش میکنم جهاز میگیرم در صورتی ک ن قباله ما درست گرفتیم ن شیر بها 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو بغلش کن محبت کن

یه عده شون جوری آن که اگه تو هم محبت کنی واکنشی نشون نمی‌دن 

(اونجایی که دلت شکسته💔💔💔ولی با بغض و لبخند میگی اشکال نداره😐همونجا غمگین ترین جای مهربون بودنه😔😔😔)

اولین تولدم نامزد بودم شوهرم همه خرج و داد شامم الویه داد ب فامیلام سری اول بود فامیلام میومدن 

بعد برا شب یلدا ک میخاست فامیلاشو بیاره مامانم گفت من الویه درست میکنم 

آخر شب پیام داد ن خانواده میگن الویه زشته و ما شام نمیمونیم خودم میبرمشون خونمون 

ماهم هیچی نگفتیم 

چیطو برا تولد من الویه زشت نبود ک شوهرم بعدش گفت میخاستم کباب بدم مامانم گفت ن الویه بده بعد برا فامیلا اون الویه زشت بود 

گل گفتی  مادر شوهر من چند روز پیش تو جمع خانوادش هی میگفت مامان اینجا بشین این و بخور فلان کن ...

عزیزم مادرشوهرت کمه کمش ۳۵ ساله ازدواج کرده و همه ی سیاستهارو بلده و تو نباید هیییییییچ وقت باهاش رو بازی کنی وگرنه بازنده تویی ، چون اون بلده ، البته من تورو علیه اون تحریک نمی‌کنما ولی باید از این به بعد توام سیاستارو یاد بگیری

همه چی درست میشه
دوستان فقط نخوانید نظر بدید مقصر کیه 

در مورد مادرشوهرت این بحثا بلا استثنا تو همه خانواده ها هست پس باید راه بیای و سیاست داشته باشه تا از چشم شوهرت نیفتی 

در مورد شوهرتم سعی کن با محبت و لطافت برخورد کنی اگه چیزی اذیتت کرد بشینی آروم باهاش حرف بزنی،چون تازه ازدواج کردی هنوز حرمت بینتون هست با رفتار های غلط خرابش نکن

اگه دیدی با محبت و اینا بهت محبت نمیکنه مستقیم بهش بگو ک تو هم نیاز به محبت داری 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

من خودم مادرشوهر دورو و بازیگر دارم و کاملا درکت میکنم چی میگی چون شوهرم فک میکنه کلا مادرش از عرش نازل شده

تنها راه حلی که من دارم بی خیالی و کم کردن رابطه ست 

جنگیدن هیچ فایده ای نداره 

و خدایی که در این نزدیکیست...
عزیزم مادرشوهرت کمه کمش ۳۵ ساله ازدواج کرده و همه ی سیاستهارو بلده و تو نباید هیییییییچ وقت باهاش رو ...

چجوری یاد بگیرم اخه مامانم نداره سیاست خدای محبتع مامانم با شوهرم 

اما اونا با حرفاشون بعضی وقتا شوهرم وپر میکنن ک نیاد سمت ما خیلی 

در مورد مادرشوهرت این بحثا بلا استثنا تو همه خانواده ها هست پس باید راه بیای و سیاست داشته باشه تا ا ...

من هیچ سیاستی بلد نیسم 

فردا تولد مادر شوهرمه مثلا چ کنم 

چجوری یاد بگیرم اخه مامانم نداره سیاست خدای محبتع مامانم با شوهرم  اما اونا با حرفاشون بعضی وق ...

وقتی آدم روراستی باشی به مرور زمان همسرت متوجه میشه و طرف تو میشه فقط سعی کن هیچ حرفی از خانوادش بهش نزنی غرغر نکنی اگه از چیزی دلخور شدی مستقیم بگو این موضوع ناراحتم کرده و همونجا چالش کن و بازگو نکن چون بی اهمیت میشه

وقتی آدم روراستی باشی به مرور زمان همسرت متوجه میشه و طرف تو میشه فقط سعی کن هیچ حرفی از خانوادش بهش ...

مادر بزرگ همسرمم حتی فکر میکنم اون کار یاد دخترش میده 

چون ی بار میگعت نفرین میکنم کسی ک بخاد نوه هامو از مادرش دور کنه 

منظورش با ما بود ولی من و مامانم لال بودیم هیچی نگفتیم