2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 102 پست
چقدز از این حرفا نیاز دارم یکی بزنه . همه چی یادم رفته من احساساتی شوهرم بی منطق . می‌خوام همه چی و ...

میدونم چی میگی همسرتم از خلا های درونیش رنج میبره و دیوارت کوتاهه 

دیوارتو بلند کن 

نمیدونم چقدر شرایطش داری ولی شروع کن برای خودت خرج کردن وقت گزاشتن فقط برای خودت مثلا غذای مورد علاقه ات رو درست کن و تنهایی بخور یواشکی نه ها منظورم اینه هدفت جلب توجه همسر نباشه هدفت شادی خودت باشه 

گل شر های جدید بخر رژ جدید لباس جدید بدلیجات جدید 

ارایشگاه برو کارای جدید بکن 

لیزر برو استخر ماساژور پدیکور همیشه اهنگ شاد بزار برقص با دوستات تلفنی ساعتها حرف بزن گلهی تنهایی برو بستنی بخور گاهی ناهار پیتزا سفارش بده  

وظایفتم به قاعده انجام بده نه زیاد نه کم 

در ارتباط با خونه ی مادرشوهرتم والا سخته ولی سعی کن فقط بری برای از سر باز کردن وقتی بهت توهین شد بدون اینکه کلمه ای حرف بزنی بلند شو و بیا خونه و به همسرت بگو به خاطر تو سکوت کردم تو هم اگه منو دوست داری مجبورم نکن جایی برم که احترامم حفظ نشه

من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال
گل گفتی  مادر شوهر من چند روز پیش تو جمع خانوادش هی میگفت مامان اینجا بشین این و بخور فلان کن ...

این سیاسته. 

مشکل اینجاست ما عروس ها سیاست نداریم و همش جنگ و دعوا میکنیم و شوهره رو از خودمون سرد و نسبت به کسی بجز خودمون دل گرم میکنیم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دست از اینکه ثابت کنی اونا بد هستن بردار چون هیچوقت همسرتون قبول دار نمیشه چون 90 درصد اقایون ...

من اصلا نمی‌گم از بدی شون خودش داره میبینه عصبی میشه . به من میگه دیگه خونه مامانت نمیام . حالا من دیشب برای اولین بار نرفتم آخه دوبار دارم میرم برادرش به من فحش داد فریاد داره به من گفت دیگه اینجا نمیای . بعدش پدر و مادرش یک زنگ نزدن. منم هیچی نگفتم ولی نمیرم تا یکم احترامم بجا باشه . پدر و مادر من که فقط محبت می‌کنن بهش

این سیاسته.  مشکل اینجاست ما عروس ها سیاست نداریم و همش جنگ و دعوا میکنیم و شوهره رو از خودمون ...

ب شدت سیاست داره 

منم دور ازجون خر خرم 

همه کاری میکنم اما سیاست ندارم 

کی سیاست داره یادم بدهعه

ب شدت سیاست داره  منم دور ازجون خر خرم  همه کاری میکنم اما سیاست ندارم  کی سیاست د ...

خببببب دختررررر انقدر منوووووو حرص نده از رفتار خودش یاد بگیر 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
خببببب دختررررر انقدر منوووووو حرص نده از رفتار خودش یاد بگیر 

خودش همه چیا قایم میکنه طلا داره ی عالمه میدونم ک دارع ولی از اول گفت ندارم منم النگو هامو تا اونجا میرم میزنم بالا ک نبینع.  اونوقت میترسم از شوهرم بپرسه و بفهمه.  ب شوهرم بگم اصلا نگو هیچیا؟

تو ذهن پسزش دیگ حک شده از بس گفته ندارم 

میگه مامانم گناه داره ی مسافرت نرفته میخام ببرمش منم دوس ندارم خدایی برم 

چ کنم ؟

میدونم چی میگی همسرتم از خلا های درونیش رنج میبره و دیوارت کوتاهه  دیوارتو بلند کن  نمید ...

انجام میدم ولی یهو بااین رفتارا بهم میریزم ‌. امروز با آرایشگاه رفتن شروع میکنم . ان شالله. منم معمولا سکوت میکنم آروم باهاش حرف میزنم اصلا بد نمی‌گم ولی خودش انگار عقده ی روانی داره .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دیشب وقتی گفتم نمیرم چیزی نگفت گفت خونه نمون حوصله ت سر می‌ره منو رسوند خونه مامانم ولی بعدش آمد عصبی بود گفت باید میامدی گفتم عزیزم بهم بی احترامی میشه وگرنه مامان و بابا و دوست دارم بعد از بی‌احترامی برادرت مامان یک زنگ به من نزد . گفت بس کن و رفت تو خودش دیگه به من بی محلی کرد و دپرس بود 

خودش همه چیا قایم میکنه طلا داره ی عالمه میدونم ک دارع ولی از اول گفت ندارم منم النگو هامو تا اونجا ...

مادرش چطور زنیه؟ رفتارش باهات چطوره؟ 

مادرش چطور زنیه؟ رفتارش باهات چطوره؟ 

مثلا رفتیم تو باغ ی متر با استخر فاصله داشتم 

بلند میگه سارا جون میوفتی تو استخر 

هی سارا جون سارا جون میکنه 

ولی میدونم وقتی نیسم میگه فقط سارا 

یا بارم اسم مامانم و بدون خانم پیام داده بود پسرش  

تو عقد خیلی تیکه انداخت و ما هیچی نگفتیم  توردخدا ب حرفام گوش کنید راهکار بدید  الان تک ...

عقدو ولش کن الان چطوره 

خب رفتار استخر بد نبوده اگر شما هم مقابله به مثل کنی

ععزیزم هستی ک درد و دل کنم ؟

اره بگو

فردای عقد زنگ زد ب مامانم گفت همچین تزین نون پنیرتون ک میگفتی قشنگ درست میکنید قشنگ نبود دوست من قشنگ تر درست میکرد و کمم بود من ک مزش و نچشیدم.  درصورتی ک شوهرم گفته بود یکی از دایی ها نیاد چون معتاد و کلا ی جورین.  بعد مامان مادر شوهرم پرو بدش اومده بود زنگ زده بود ک بیان اینام ۸ نفر راه افتادن اومدن حتی بچه همسایشونم آورده بود تو محضر 

ی ردیف صندلی و همین دایش فقط گرفت تو اتاق محضر ک میگن نباید خیلی شلوغ بشه موقع خطبه عقد. 

ک حتی عمو و دامادمون بیرون وایساده بودن