2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 2293 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیشب همچین اتفاقی افتاد گفتم عزیزم من مامان و بابا و دوست دارم ولی هربار رفتم داداشت منو فحش داد ...

واقعا سخته ، به نظرم بیشتر با شوهرت صحبت کن 

یا ایندفعه برادرشوهرت فحش داد توام جواب کوبنده بده ، آخه درد برادرش چیه؟

همه چی درست میشه
چرا منو با تو قاطی کردن 

خخخخخ چون شبیه همیم 

من به تو اینو میگم اگه شوهرت دوست داره بخاطر بقیه دعوات نمیکنه هواتو داره یک جاهایی سکوت کن هیچی نگو . به خودت برس . فعلا بچه نداری فقط شکمش و زیر شکم شوهرت مهمه خخخخخ . این و بزرگتر ا میگن

ااونوقت زشت نیس فقط کیک ببرم؟

تاکید میکنم شوهرت بیشتر از تو با خانوادش آشناست ، اگه میگه فقط کیک ببریم حتما زشت نیست دیگه ، دایه مهربان‌تر از مادر نشو ، اصلا زشت باشه پسرش گفته ،توام زنشی و نباید رو حرفش حرف بزنی تمااااام ، بعداً حرفیم شد دیگه شوهرت باید جوابشونو بده ، توام میتونی برای رفع اتهام الان یه پیشنهاد سطحی بکنی که به نظرت هدیه هم بخریم؟(البته اگه قبلا نگفتی و خیلیم اصرار نکن) بعداً شوهرت نگه من گفتم نخریم تو چرا پیشنهاد ندادی

همه چی درست میشه
باور می‌کنی خسته شدم . اصلا نمی‌دونم تحمل کنم یعنی چی .ظهر مامانم ناهار دعوت کرده طفلی زانوهاشم داغو ...

میفهممت ، برای منم پیش اومده ، شوهر نادونم همین کارو با من میکرد 

همه چی درست میشه
واقعا سخته ، به نظرم بیشتر با شوهرت صحبت کن  یا ایندفعه برادرشوهرت فحش داد توام جواب کوبنده بد ...

مادرش از عروساش جلوش غیبت می‌کنه .بدبینن همه چی و بامنظور بد برداشت میکنن. من اگه چایی نخورم که مثلاً بخاطر دندون دردم میگن حتما باخودش میگه ما کثیفیم به منم نمی‌گم آروم و با زبون نرم به شوهرم میگن ما که دوستش داریم همه کار براش میکنیم چایی بخاطر اون دم کردیم نخورد فلان و فلان 

شوهرم و حرف میزنم قبول داره نمی‌خواد باور کنه و به روی من بیاره 

نگا پدرش یک ماشین صفر نو داره یک ماشین قدیمی قراضه . میبینع باباس از قراضه استفاده می‌کنه . بابای من ماشین نو میخره از خوبش استفاده می‌کنه می‌دونه کار بابای من خوبه . مثلا چندروز قبل رفتن باباس مسافرت با همون قراضه ماشین داغ کرده اذیت شدن به من الکی گفت بابام رفته ماشین اذیشتس نکرده . حالا من از خاله ش شنیدم که به خاله شم مامانش گفته .بااینکه برای من اصلا مهم نیست . شوهرم یک جور عقده ی روانی داره .پدر و مادرش همیشه مقایسه کردن .خودشون هم خوب زندگی نکردن فقط جمع کردن و خرج نکردن

مسافرت و چ کنم 

برو .ولی تمام حواست به شوهرت باشه . اگه ناراحتت کردن چیزی نگو سکوت کن اگه شوهرت حالش خوب بود آروم بهش بگو با زبون نرم . منکه بردمشون کنارشون بودم دارن با من اینجوری میکن قدر ندونستون . اون جاریم که هیچ کاری نکرد احترامش زیادتره

شوهرمم ول خرج میخادهمه خرج و بده 

چند سال ازدواج کرد ی ؟؟؟؟ بزار بکنه ببینه و بدونه . غر نزن اگه اگه دفعه اول هستین .سعی کن باهاش خوش بگذرونی. با شوهرت .

مادرشوهر من با تمام سیاست ها منافقیش فقط به شوهرم احترام می‌کنه منو اصلا تحویل نمیگیره