چیکار کنیم مثلا چند ماه عروسی کردیم یادم بدید لطفا
دلبری کن پیامک های تحریکی بفرست یک غدای درست کن تو خونه برین بیرون بخورین پارکی جایی اگ با دوستاش میره بیرون گیرنده شبش رو خراب نکن . خنده رو باش . مهربان متین باش . جواب های تند و فحش اگ داد تو جواب نده چون بعدا ب غلط کردن میفتن ب پشیمونی ک . بازی کنید تو خونه از خاطرات قدیم باهم بودنتون بگین . بازم بگم .
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
همیشه مرغ همسایه غازه اگه میتونی از این افکار رها کن خودتو بعد شروع کن خودتو دوست داشتن و به خودت ب ...
چقدز از این حرفا نیاز دارم یکی بزنه . همه چی یادم رفته من احساساتی شوهرم بی منطق . میخوام همه چی و درست کنم . البتع خوانواده شوهرم پدر و مادرش خیلی بذاخلاقن به منم بی محلی میکنن فقط به پسرشون محبت میکنن. شوهرم م میگه باید بیای خونشون وگرنه منم خونه مامانت نمیام . حالا من دوبار رفتم برادرش منو زیر فحش داد و گفت از خونه برو بیرون هیچکس م بهم زنگ نزد . شوهرم اصلا نمیخواد قبول کنه خانواده ش بدن .جاریم و برادرشوهرم بزرگه نمیان دیگه سر همین رفتاراشون ولی شوهرم قبول نمیکنه . مثلا جلوی من کلاس میزارع میبینه ما خانواده با محبت هستیم
با مامان ایناش من نمیتونم بکم مامانم چی؟ پشتی مامانشه
اشتباهت همین جاست.
چن ساله ازدواج کردی ؟
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
چقدز از این حرفا نیاز دارم یکی بزنه . همه چی یادم رفته من احساساتی شوهرم بی منطق . میخوام همه چی و ...
عزیزم دست از اینکه ثابت کنی اونا بد هستن بردار چون هیچوقت همسرتون قبول دار نمیشه چون 90 درصد اقایون فکر میکنن خانواده شون مخصوصا مادر شون فرشته س.
عزیزم دست از اینکه ثابت کنی اونا بد هستن بردار چون هیچوقت همسرتون قبول دار نمیشه چون 90 درصد اقایون ...
گل گفتی
مادر شوهر من چند روز پیش تو جمع خانوادش هی میگفت مامان اینجا بشین این و بخور فلان کن و ابنا بعد یکی از خانوما در اومد گفت اووو چقدر عروس عردس میکنی چ عروس دوست