راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خداکمکت کنه عزیزم.منم پشیمون نیستم.البته جذابیت داره ها.از حق نمیشه گذشت. ولی سعی میکنم نرم طرفش.اثرمنفی ازش زیاد میبینم
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
سلیقه ی من و بابات یکی یه هاا🤣🤣🤣 من اکس بندم دوس دارم میگ دوس دارم من وتو باشیمو بباره بر ...
🤣🤣👍 خ هم عالی
عا ن بابام اون و دیگ ندوص ول خودم هر از گاهی میگوشم قر میدم
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
خداکمکت کنه عزیزم.منم پشیمون نیستم.البته جذابیت داره ها.از حق نمیشه گذشت. ولی سعی میکنم نرم طرفش.اثر ...
منظورت ایلیومیناتی و ایناس؟
مرسی همینطور شما و اینم بگم سلیقه با سلیقه فرق داره
قطعا سلایق متفاوته.موسیقی هم نمیشه از حق گذشت جذابیتش زیاده ولی چون اثرمنفی ازش میبینم تلاش میکنم نرم سمتش.خدابرات خیر و آرامش بخوادعزیزم
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰