2777
2789
به تو چه😒 اسم آهنگش بودا😂

🤣😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عزیزم  ۱۹  و شما؟

اسی فک کردم از من بزرگتری چرا 😐🤣

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یعنی اصلا موزیک نداری مثلا بعضی وقتا گوش کنی

نه ندارم.دیگه سالیانه که اینجوری سبک زندگیمو انتخاب کردم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

چون اصولا حرف زدم و رفتارم خیلی بزرگ تر از سنمع😂😂😂چند سالته مگه

اها 

آره فک کردم دهه هفتادی 

۲۲

منظورت ایلیومیناتی و ایناس؟

اونا یه قسمتشن .اثرات ذهنی و رفتاری بیشترمنظورمه 

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

اونا یه قسمتشن .اثرات ذهنی و رفتاری بیشترمنظورمه 

اها 

آره خو 

اها  آره فک کردم دهه هفتادی  ۲۲

😂😂😂😂😂همه بهم میگن مامانبزرگ سلیطه چشم کاسه ای 

میبینی تورو خدا چه اسما برام گذاشتن 

چشام درشته میگن چشم کاسه ای 

😂😂😂😂😂همه بهم میگن مامانبزرگ سلیطه چشم کاسه ای  میبینی تورو خدا چه اسما برام گذاشتن  ...

😐🤣🔪سممم

😐🤣🔪سممم

میگن مامان بزرگ چون سنگینم 

مغرورم 

نصیحت میکنم همه رو 

غر غر میکنم 

همش فحش میدم 

اما باز فوق العاده شیطون و کلکلی و سلیطه هستم 

زبونمم فوق العاده دراز

2790
2778
2791
2779