خ هم حق شنو باشه آدم اذیت میشه انگار باس ی وقتایی بزنی ب کوچه علی چپ قر بدی فقط
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
من اونجور صداها رو دوس دارم زنونه کلا آهنگ هاش باحالن اون که میگ گلمی گلمی یا یا نفس خودمی ی ...
اره
وای پلی شد تو مخم اول صبحی🤣🤣🤣
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
بعد میتونم خودم انتخاب کنم رقص ایرانی هندی کره ای و اینا یادم بدن؟
قیافه شو چرا نشون نمیدن؟ همیشه ماسک رو صورتشه؟ این تو ایران میخونه و می ترسه بگیرنش؟ واسه اونه؟
والا سوال خودمم هس فک کنم ی جورایی از ی خواننده هالیوودی ب اسم سیا تقلید میکنه