راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کراش زدم رو سحر جدیدا میخوای باشی از خدامه بیا بدیم ادامه خخخخ
بابامم😐😐😐 اون روز تو ماشین میگف اهنگای سحر و نداری
مامانمم چپ چپ نگاش میکرد🤣
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
دور از جونت باشه عزیزم. زنده سربلندباشی.این شعرا و بعضا جفنگیاتی که اینا میخونن ارزش یه تارموتو نداره.باورمیکنی تلویزیون هم نگه نداشتم.بنظرم چیز خاصی برای ارائه نداره.هراز گاهی خونه کسی چیزی ببینم.منم قبلنا فکر میکردم چجوری قدیمیا بدون تلویزیون زندگی میکردن .الان خودم یکی از اونام😄البته سرگرمی برای خودم درست میکنم که نیازی به اونانباشه
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
منم قبلا دوست داشتم ولی بعدمدتی ترک کردم.دیدم چقدرآرامش ذهن و تفکر عقلانیم بالاتر رفت.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
دیگه نمیشه اصلا ادم گوش نده مهمونی میره باید اهنگ بلدوباشه یا کنسرتی چیزی
اره خدایی نمیشه بدون اهنگ ول مث منم معتاد خوب نیس بعد من چون افسردگی دارم همراه با خیالپردازیه خ بده همه گوش میدن انرژی میگیرن من انرژیم تخلیه میشه بدتر خوبه کمترش کنم