2821
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 48 پست
پسرم هم اموکسی کلاو داده ولی متاسفانه تبش قطع نشده وگلو درد هم داره هنوز

ای جانم الهی زودتر خوب شه، مریضیش کمی طولانیه، من تب و بی‌حالی نداشتم فقط صدام گرفته بود ۱۰ روز طول کشید

چن روز طول کشید دوره درمانتون

حدود ۱۰ روز بعد دکتر رفتن، قبلش هم یک هفته گلوم اذیت بود ینی ۱۷ روز از روز اول، فقط داروها رو حتما تا آخر ادامه بدید، انشاالله زودتر حالش خوب شه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ای جانم الهی زودتر خوب شه، مریضیش کمی طولانیه، من تب و بی‌حالی نداشتم فقط صدام گرفته بود ۱۰ روز طول ...

من اوایل دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم گلودرد وسرفه واسهال وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه نمیدونم چه ویروسی بودهنوز سرفه دارم 

من اوایل دی ماه ۱۴۰۲ گرفتم علائمم گلودرد وسرفه واسهال وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه نمیدونم چه ...

احتمالا تبدیل به آلرژی شده، بلا ازتون دور باشه انشاالله 

بله ممکنه ولی نترسین علائمش در همین حده، چند روزه هم برطرف میشه ،دکتر به من روتارین دادن ،آمپول دگزا ...

من گرفتم علائمم گلودرد وسرفه وتهوع وبیحالی وبی اشتهایی ودل ضعفه واسهال نمیدونم چه ویروسی بود 

ببخشید چه علائمی داشتید؟

بدن درد وحشتناک ، تب خیلی بالا ، عطسه و آبریزش ، سرفه های زیاد و شدید ،ضعف و بی حالی شدید، تنگی نفس ، من چون سابقه درگیری ریه داشتم حالم بدتر بود

خلط خونی هم داشتید ؟چکار کردین اخرسر؟

خلط خونی من نداشتم ولی همسرم یه کوچولو داشت اونم به خاطر سرفه ی زیاد بود ، هیچی بعد چندین مرتبه دکتر رفتن و سرم درمانی و آمپول سفازولین دقیقا ۲ هفته زمان برد خوب شدنمون، ولی ضعف و بی‌حالی مون تا یکماه ادامه داشت ، همسرم حتی نمیتونست راه بره

خلط خونی من نداشتم ولی همسرم یه کوچولو داشت اونم به خاطر سرفه ی زیاد بود ، هیچی بعد چندین مرتبه دکتر ...

من دی ۱۴۰۲ گرفتم اول یکم گلودرد بود بعد سرفه خشک وتهوع وبیحالی واسهال  وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی قفسه سینه اضافه شد بعدچندماه سرفم ادامه داشت که تازه بهترشده وتنگی نفس وخلط خونی وترشحات بینیم سبز شده بود بخاطر ترشحاتم دکترآموکسی دادولی ترسیدم ضعیف بشم نخوردم 

من دی ۱۴۰۲ گرفتم اول یکم گلودرد بود بعد سرفه خشک وتهوع وبیحالی واسهال وبی اشتهایی ودل ضعفه وسنگینی ...

چند ماه آخر 1402خیلی ها گرفتن ، و علائم هم دقیقا مثل هم بود ، ما هم تا چند ماه سرفه داشتیم ، اتفاقا کار خوبی کردین آنتی بیوتیک نخوردین چون بدن ضعیف میشه از طرفی سرفه های طولانی دیگه عفونت نیست و چون تبدیل به سرفه های آلرژیک میشه نیازی به آنتی بیوتیک نیست، انشاءالله همیشه تنتون سالم باشه❤️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792