2821
2789
عنوان

ویروس جدید

1722 بازدید | 48 پست

چند روز پیش یه هو یه طرف گلوم ورم کرد بدون درد و هییییچ علامت دیگه ای ،دو روز بعد صدام کلا گرفت، تاپیک هم زدم براش اینترنت هم که تا سرچ میکنی هزارتا درد و مرض میچسبونه به ادم، خلاصه امروز رفتم پیش متخصص گوش و حلق و بینی در کمال تعجب اکثریت این علامت رو داشتن و توی این چند روز چندتا از اطرافیانم هم همین علایم رو داشتن همسرم هم همینطور ولی خیلی کمتر ،آقای دکتر گفتن ویروس جدیده ،کفتم ممکنه کرونا با جهش جدید باشه گفتن بله کرونا خفیف تر شده و فقط گرفتگی صدا داره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب دیگه ترستون چیه؟ کرونا که ریشه کن نشده بود که حالا دوباره بترسین! تمام این مدت بود و هست و فعلا ها هم خواهد بود همچنان هم پنج تا شش درصد احتمال مرگ و میر داره فقط چون رسانه دربارش حرف نمیزنه و مردم هم از ماسک زدن و مراعات کردن خسته شدن ترجیح میدن اینجوری فکر کنن که دیگه کرونا نیست

چی بگم والا
خوب دیگه ترستون چیه؟ کرونا که ریشه کن نشده بود که حالا دوباره بترسین! تمام این مدت بود و هست و فعلا ...

بله عزیزم همینطوره ،من ترسی ندارم ولی تعجب کردم چون علائم دیگه ای نداره، من خودم هر جا برم ماسک میزنم امروز توی مطب ماسک زده بودم همه با تعجب نگاه میکردن

بله عزیزم همینطوره ،من ترسی ندارم ولی تعجب کردم چون علائم دیگه ای نداره، من خودم هر جا برم ماسک میزن ...

این نشونه درک و شخصیت شما هست که علائم دارین ماسک میزنید

متاسفانه خیلیا که علائم دارن با گفتن اینکه بیماری ویروسی نیست

خودشون رو راحت میکنن

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز