2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 48 پست
 این نشونه درک و شخصیت شما هست که علائم دارین ماسک میزنید متاسفانه خیلیا که علائم دارن با گفتن ...

لطف دارید عزیز دلم ، خوب آخه توی مطب کلی بچه بود گناه داشتن ، من حتی اگه علائم هم نداشتم ماسک میزدم واسه خاطر خودم چون مطب شلوغ بود و این کرونا هم انقدر علائمش ضعیف شده که اصلا ممکنه کسی خودش هم متوجه نشه که مریضه

بله عزیزم همینطوره ،من ترسی ندارم ولی تعجب کردم چون علائم دیگه ای نداره، من خودم هر جا برم ماسک میزن ...

اره دقیقا 

مسخره هم میکنن

تازه بهشون میگی کرونا تموم نشده فقط از حالت اضطراری پاندمیک خارج شده( یعنی حتی پاندمی هم تمام نشده فقط اضطراری نیست چون داروهاشو چند شرکت موفق شدن بسازن) جوری بهت نگاه میکنن انگار طفلکی توهم داره

دوست دارن اینجوری فکر کنن که راحت باشن ولی وقتی عزیزاشون میمیرن توقع همدردی دارن وقتی دارو پیدا نمیکنن توقع تامین دارو دارن وقتی هزینه های چند میلیونی ای سیو میبینن هیهات و واویلا سر میدن

چی بگم والا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا  مسخره هم میکنن تازه بهشون میگی کرونا تموم نشده فقط از حالت اضطراری پاندمیک خارج شد ...

آفرین دقیقا همینطوره ، من دخترم توی مدرسه ماسک میزد و مادرها تعجب میکردن فکر میکردن دخترم مریضه گفتم بابا کرونا که هنوز تموم نشده، شاید باورتون نشه ولی همسرم هم اگه محل کارش شلوغ باشه ماسک میزنه و همیشه الکل و ماسک توی ماشین داره، چند روز پیش برای دخترم ماسک بچگانه یه جعبه خریدم یکی از اقوام مسخره مون میکرد ،واقعا تاسف آوره  

عزیزم امروز پسرم صداش ناجور گرفته  یعنی ممکنه

بله ممکنه ولی نترسین علائمش در همین حده، چند روزه هم برطرف میشه ،دکتر به من روتارین دادن ،آمپول دگزا که من به خاطر شیردهی نزدم و آنتی بیوتیک 

خب کسایی که بقیه رو مسخره میکنن همونایی هستن که  ویروس پخش میکنن بچه ها گرفتار میشن

بله دقیقا همینطوره ،متاسفانه بعضی‌ها خودشون رعایت نمیکنن و یکی هم که رعایت می‌کنه مسخره میکنن، به قول دوستمون موقع مریضی آه و غصه راه میندازن

سلام میشه بگی انتی بیوتیک جی داد،پسرم علایم شما را داره ولی تبش قطع نمیشه

سلام عزیزم ، به من آموکسی کلاو داد ولی خوب برای بچه ها باید دکتر تجویز کنه چون خیلی قویه